Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De sterren van “Harry Potter” eren hem

De actrice, die Narsa Malfidus speelde in het populaire verhaal, stierf op 52-jarige leeftijd aan kanker.

Een paar dagen nadat het nieuws naar voren kwam over de dood van de Britse actrice Helen McCrory aan kanker op 52-jarige leeftijd, is er lovende kritiek van haar voormalige collega’s. En in het bijzonder deze vertegenwoordigers Harry Potter

Helen McCrory speelde Narcissa Malfidus, Drago’s moeder en Lucius ‘vrouw, in de laatste drie films van de serie. Tom Felton, die de gemene student Zwadderich speelde, stuurde een eerlijk bericht naar zijn filmmoeder in een post op Instagram, samen met een screenshot van de film:

Hij schrijft: “Ik heb niet van de gelegenheid gebruik gemaakt om het haar te vertellen, maar ze heeft me wel als persoon gevormd, zowel op de camera als daarbuiten.” “Ze was altijd hetzelfde, meedogenloos, haar snelle humor was zo scherp als een scheermesje (…), haar hart was vriendelijk en zachtaardig. Ze gaf niet om idioten terwijl ze tijd maakte voor iedereen. De wereld. Bedankt dat je me de weg hebt vrijgemaakt en mijn hand hebt gepakt wanneer ik die nodig had. “.

“Ik was erg ontroerd.”

Haar echtgenoot, Damien Lewis, de ster van de serie, kondigde de dood van Helen McCrory aan vaderland​ Samen hebben ze twee kinderen in de leeftijd van 15-14. Jason Isaacs, de vertaler van Lucius Malfidus voor de Harry Potter-saga, stuurde hen een steunbetuiging op Instagram: “Zijn grootste prestatie was het vinden van zijn familie die zijn basis en liefde was.” hij schrijft​ “Ze hebben zoveel verloren, en ik stuur al mijn liefde naar Damien en de kinderen.” De Britse acteur vertelt verder over hun gedeelde ervaring:

“Enkele decennia geleden deden Helen en ik samen auditie voor een film. Ik ging naar huis en zei tegen Emma (Hewitt, zijn vrouw, Editor’s Note): ‘Ik denk dat ik de beste actrice heb ontmoet die ik ooit heb gezien. ‘Ik heb haar nog nooit gezien.’ Na jaren. Door te zien hoe ze haar publiek trok, ik denk het niet meer, ik weet het gewoon. Hoewel ik erg onder de indruk was van de locatie van de shoot Harry PotterGetrouwd zijn met haar scherm en lachen met de geweldige Helen McCrory zal altijd een hoogtepunt zijn.

“Oké, genereus en ongelooflijk grappig”

Daniel Radcliffe, die zijn gelaatstrekken presenteerde aan de jonge goochelaarster van de saga tijdens de acht films waaruit het bestaat, reageerde in zijn overdrachtsverklaring Metro

“Helen is een van de meest verbazingwekkende acteurs waarmee ik in films heb gewerkt. Harry Potter​ Ze wist gemakkelijk hoe ze zichzelf bazig en boeiend moest maken in haar rol, terwijl ze nog steeds ongelooflijk schattig, genereus en grappig was als persoon. Hij is ook een van de coolste mensen die ik ooit heb ontmoet, in die zin dat ik me niet eens kan voorstellen dat hij zenuwachtig of gestrest is. Ze had er nog steeds alle vertrouwen in wie ze was en wat ze aan het doen was. Ze was een groot talent en een geweldige persoonlijkheid, en we zullen haar enorm missen.

JK Rowling, de auteur van de boeken die tot de films leidden, zei dat ze zich “verdrietig” voelde op Twitter en prees “een geweldige actrice en een geweldige vrouw die zeer snel overleed”.

READ  Belangrijkste doelgroepen: 'Eyjafjallajökull' op TF1, junior leader met 3,3 miljoen, maar gevolgd door France 2 - 'Capital' op M6 vóór France 3-serie - Arte bijna 1 miljoen

Naast de acteurs Harry PotterVeel van de komieken die met Helen McCrory werkten, deelden hun verdriet. Met name Cillian Murphy, die hem het antwoord in de serie gaf Piekachtige maskers

Helen McCrory werd geboren in 1968 en verscheen in meer dan een dozijn films en series. In 2012 speelde ze in de James Bond-film De val van de lucht Naast Daniel Craig.