Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ant-Man and the Wasp: 20 details verborgen in de Marvel-film

Ontdek de geheimen van “Ant-Man and the Wasp”, het Marvel Cinematic Universe-avontuur, waarvan sommige zichtbaar zijn voor mensen met scherpe ogen, en andere alleen bedoeld zijn voor stripfans. Beginnend !

Ant-Man en The Wasp zijn terug op een avontuur dat gigantisch en gedeeltelijk intellect combineert. Scott, een recente uit Captain America: Civil War, staat op het spel, net als de fan die op zoek is naar alle details en geheimen die in de film verborgen zijn. Ontdek ze nu!

Echode achter me

Walt Disney Company Frankrijk

Als Lewis herhaalt: “Ik ben de baas, ik ben de baas, ik ben de baas” (“Ik ben de beste, ik ben de beste, ik ben de beste”), weerspiegelt dit de scène vanaf een luchthaven Burgeroorlog Scott herhaalt hetzelfde bij zichzelf om zichzelf te overtuigen.

Scott speelt de drums

Walt Disney Company Frankrijk

In een scène uit Captain America: The Civil WarWe kunnen het in de gevangenis zien, Scott tikte ritmisch met zijn benen. Tijdens zijn solo-verblijf thuis is hij te zien drummen, en dit hangt van de ene film naar de andere samen.

Met een aanraking van een vinger!

Walt Disney Company Frankrijk

Deze goochelaar van wie Scott leerde dat magie al bestaat, is Michael Carbonaro (Site bestaat niet / bestaat niet). Tijdens zijn les gebruikte hij de uitdrukking “vingerknipsels”, die duidelijk verwijst naar de verschrikkelijke gevolgen van Thanos die met zijn vingers zapt aan het einde van Infinity War.

Een verwijzing naar Jurassic Park

Walt Disney Company Frankrijk

Het duivenoog dat Scott in een miniatuurauto vreest, is een knipoog naar hetzelfde Jurassic Park-vliegtuig met het T-Rex-oog.

Scott in een badjas

Walt Disney Company Frankrijk

Scott brengt een groot deel van het eerste derde deel van de film door in een badjas, een expliciete verwijzing naar het personage Big Lebowski, die zijn leven doorbrengt in een badjas in wat een cultkomedie van de jaren negentig werd. We zien ook Scott spelen (erg slecht) bowlen.

De tweede verwijzing is naar Jurassic Park

Walt Disney Company Frankrijk

Als Janet (in het lichaam van Scott) Hope vertelt dat ze een ‘slimme meid’ is, is dat een andere verwijzing naar ‘Jurassic Park’, meer specifiek tot het punt waarop Hunter Muldoon een roofvogel probeert te vangen.

Discreet

Walt Disney Company Frankrijk

Terwijl ze de undercover-universiteit proberen binnen te sluipen, vertellen Scott Hope en Hank dat hun enige camouflage een capuchon en een bril is, en dat ze gemakkelijk te herkennen zijn. Een knipoog naar de scène van Captain America, de Winter Soldier, terwijl Steve Rogers discreet probeert te reizen met alleen een hoed en bril.

Naar het bord

Walt Disney Company Frankrijk

Achter Dr. Foster (Lawrence Fishburne) staat een inscriptie op de tafel “The Matrix”, een verwijzing naar de Sixth Wachowski-sage.

Quantum spectroscopie

Walt Disney Company Frankrijk

Hope noemt mogelijk gebruik van Quantum Spectrometer tracker, een apparaat dat daadwerkelijk werd gebruikt in de eerste Avengers door Bruce Banner om de Tesseract op te sporen.

Ik heb een ster

Walt Disney Company Frankrijk

Catherine’s vader heet Laha Star (gespeeld door Michael Serveris), en hij is een rechttoe rechtaan personage uit de strips die vooral bekend staan ​​als Titty Dove of “Egged” in het Engels.

Cassie Lang

Walt Disney Company Frankrijk

Dit is Cassie Lang’s derde optreden na Ant-Man, Burgeroorlog Ahead of the Avengers: Endgame. In de strips, onder het pseudoniem Stature, maakt ze deel uit van Young Avengers en kan ze naar wens in grootte worden vergroot of verkleind. Haar krachten lopen uit de hand als ze boos is.

een barrière

Walt Disney Company Frankrijk

De gids voor de rondleiding is niemand minder dan Tim Heidecker, de Amerikaanse humorist die vooral bekend is van zijn duo Tim & Eric, dat werd gevormd met Eric Wareheim. Samen maakten ze een speelfilm, Tim en Eric, The Billion-Worth Movie (2012), evenals een aantal films en korte series.

Knipoog naar Paulette

Walt Disney Company Frankrijk

Het achtervolgen van de auto door de straten van San Francisco doet ons onherstelbaar denken aan de film Bullitt (1968) met Steve McQueen, die zich afspeelt in dezelfde stad.

De verborgen stad

Walt Disney Company Frankrijk

In een algemeen plan dat de kwantumwereld doorkruist, kunnen we een stad onderscheiden. Zullen sommige mensen de microfoon bewonen? Verdenking is toegestaan.

Het uiterlijk van de gigantische man

Walt Disney Company Frankrijk

TV noemde de gigantische versie van Ant-Man “Giant-Man”, de officiële naam voor deze alternatieve vorm in de strips.

Filmfamilie

Walt Disney Company Frankrijk

In het laatste shot zien Scott, Hope en Cassie Monsters Attack Town (1955), waar gigantische monsters de wereld overnemen.

Verdwaald in de microvers

Walt Disney Company Frankrijk

Tijdens de mid-credit-scene is Scott nog steeds een gevangene in het Quantum Realm en de scènes vinden dat Hope, Hank en Janet verloren zijn. Ze zijn het slachtoffer geworden van de vinger van de superschurk Thanos, die de helft van het universum heeft vermoord Avengers: Infinity War, Een paar maanden geleden uitgebracht De mierenman en de wesp​ Zie om deze plot op te lossen Avengers: Endgame

Bonus: de cameo van Stan Lee

Walt Disney Company Frankrijk

Stan Lee ziet zijn auto voor zijn ogen krimpen en suggereert dat de drugs die hij in de jaren zestig probeerde met hem uit te spelen. Dit is een traditionele camee van de mede-oprichter van verschillende Marvel-superhelden.