Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Harry: Het grote dilemma waarmee hij wordt geconfronteerd na de begrafenis van Prins Philip

Na de begrafenis van prins Philip, praatten de prinsen Harry en William meer dan twee uur met elkaar. Prins Harry kan zijn terugkeer naar zijn zwangere vrouw uitstellen.

Volgens koninklijke bronnen, De hertog van Sussex heeft naar verluidt een retourvlucht naar Los Angeles geboekt​ Wat suggereert dat Prins Harry overwoog de 95ste verjaardag van zijn grootmoeder, koningin Elizabeth II, bij te wonenVolgende woensdag. Dit is een aankondiging die plaatsvindt na de aangegeven meldingen Meer dan twee uur vreedzame discussies tussen prinsen William en Harry​ Verder is het, De twee prinsen zouden hun vader, Prins Charles, na de begrafenis hebben ontmoet

De voorwaarden van dit vliegticket kunnen dat betekenen Prins Harry kan de eerste verjaardag van de koningin doorbrengen zonder haar man“Als alles goed gaat, Hij mag op de verjaardag van de koningin blijven, De bron vertrouwt Zon​ De bron beweert dat ook De ontmoeting tussen vader en zoon Weg van de camera’s in Windsor Castle.

Andere geplande vergaderingen

Er zijn al andere gelegenheden gepland waarop de twee broers elkaar zullen ontmoeten. We denken vooral aanOnthulling van een nieuw standbeeld van prinses Diana in Kensington Palace deze zomer. Dit evenement 1hij is Juli zou de 60ste verjaardag van hun moeder moeten zijn Help de spanningen te verminderen, hopen insiders​ Een bron zei: “Het is nog vroeg, maar we hopen dat dit de eerste stap is in de verzoening die Philip wilde.”

Hertogin van Sussex, Megan Markle, je woonde de begrafenis van Prins Philip niet rechtstreeks bij​ Vanwege haar zwangerschap werd ze gedwongen om de ceremonie op tv te bekijken, maar het mislukte niet om te casten Een handgeschreven woord bij de krans Dat veroorzaakte al snel controverse.

READ  Rachel Ziegler, jonge Métis-actrice, speelt Sneeuwwitje Disney

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen