Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean-Luc Richman verschijnt met zijn grootmoeder die is ingeënt, en wordt ontslagen door netizens die hem riepen om te bestellen

DeHij is een beroemde presentator 12 uur shots Ik werd ook geraakt door Covid-19Blijkbaar Jean-Luc Rijke man Het beste van vandaag! Goed nieuws voor veel van zijn fans, die niettemin niet aarzelden om met hem te protesteren over zijn laatste post op een dag Instagram In feite neemt de iconische presentator van TF1 de pose aan naast zijn grootmoeder. Een situatie waarin netizens hem aan enkele voorzorgsmaatregelen herinnerden. bezwaar Het brengt je dus terug bij de vele reacties, na het plaatsen van dit cliché.

Jean-Luc Rijke man Samen met zijn grootmoeder Controverse

terug

Jean-Luc Rijke man Kijkers van TF1 gealarmeerd. Helaas werd, zoals veel mensen, ook de beroemde gastheer getroffen door de ziekte. Twee weken geleden de vader van het gezin Wederzijds Dus het trieste nieuws. In een recent interview legde hij op 4 april uit dat hij aan veel symptomen had geleden. “Zet je op de grond” Voordat we duidelijk maakten dat de zaken beter leken te gaan: Het is twee weken geleden en ik begin een beetje de helling op te gaan. In feite zullen de presentator, acteur en producer zeer moeilijke momenten doormaken.

Jean-Luc Rijke man Hij laat zien dat hij echt het einde van zijn touw voelde. “Je verwart dag met nacht, wat betekent dat je helemaal geen stroom hebt. Je hebt geen smaak meer om te eten, vJe hebt geen motief meer in je hoofd. “ De symptomen zijn nu bekend bij Covid-19, maar ze verdwenen snel en gelukkig bij Jean-Luc Rijke man Het is waar dat het avontuur voor anderen soms veel erger eindigt. zonder Denken Helaas hebben sommige patiënten zeer ernstige longproblemen. Presentator 12 uur shots Het zou hem echter gelukkig niet bewust maken van dergelijke extreme gevallen.

READ  Topchef - "Wat is deze obsessie", "Proef speeksel", "Eurk": dit is het gebaar van weerzinwekkende Albanese netizens

Een cliché dat mensen aanzet tot reageren

Terug in goede vorm, Jean-Luc Rijke man Dus hervatte ik al zijn activiteiten en vertrok weer op de wieldoppen. Hij maakte ook gebruik van de tijd die hij kreeg om een ​​paar uur bij zijn gezin door te brengen. Vooral met zijn lieve oma. Echte fan van Jean-Luc Rijke man Lees meer over haar omgang met haar grootmoeder in Welke Regelmatig zorgde hij ervoor hem te eren. De facilitator twaalf Schoten in de middag Dus we waren blij dat je haar kon vinden door een bericht op haar account te delen Instagram “De grootmoeder is ingeënt! Geen risico op besmetting meer voor mij. AufMaar nu is het tijd om weer aan het werk te gaan. Tot zeer binnenkort mijn grootmoeder! Goedenavond allemaal. “

Als het belang van Jean-Luc Rijke man Hij was erg geliefd bij zijn grootmoeder, maar sommige internetgebruikers herinnerden hem eraan hoe belangrijk het is om voorzorgsmaatregelen te nemen. bezwaar Dus terug voor jou de meest in het oog springende reacties nadat deze host heeft gepost. “Het feit van vaccinatie wordt niet voorkomen Transporter Dan het virus is het minder gevaarlijk. “Precies, zelfs het vaccin, we kunnen het nog steeds vangen, maar in een minder ernstige vorm naarmate het masker vordert, de afstand en het handen wassen,” In feite betekent vaccinatie niet dat ik heb niets meer te vrezen ”, vaccineer ik! mis! Hetzelfde Vaccineren, We konden zien en bewegen. Het vaccin staat de ziekte toe of kan deze zelfs oplopen met veel mindere effecten Graves

READ  Wat is cardiale angiosarcoom, de kanker waaraan Virgil Abloh lijdt?

Jean-Luc Richman: een echt voorzorgsboodschap

Fans van Jean-Luc Rijke man Ze wilde haar eraan herinneren dat een goede band met haar grootmoeder haar echt in gevaar had kunnen brengen. Omdat, zoals netizens hebben gezegd, vaccinatie geen 100% bescherming lijkt te bieden. Een mening die lijkt te worden gedeeld door een bepaald deel van de medische professie dat nog wacht op verdere bevindingen over de lopende onderzoeken. Het is waar dat vaccins een groot aantal discussies op gang brengen over hun effectiviteit en hun oorsprong.

De problemen met de AstraZeneca-vaccins blijven de discussies dus voeden. Evenals de mogelijkheid om de ziekte zelfs na vaccinatie opnieuw op te lopen. Dus voor sommigen Jean-Luc Rijke man Dus hij zou het risico hebben genomen om zijn grootmoeder te benaderen zonder een masker te dragen. Bovendien aarzelden zijn fans niet om hen te herinneren aan sanitaire beschermingsmaatregelen Ze moesten Het moet in alle omstandigheden worden gerespecteerd. Zelfs als je wilt knuffelen of sluiten met dierbaren. Een vreselijke realiteit die we vanaf nu helaas moeten leven. In de hoop dat alles zo snel mogelijk voorbij is!