Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Video – Storm Ida: foto’s van dodelijke overstromingen in New York

Overstromingen – Van woensdag tot en met donderdag heeft New York City ‘s nachts te kampen met hevige regen. Dit zijn de overblijfselen van storm Ida die zeven mensen om het leven bracht in het zuiden van de Verenigde Staten. In de hele regio is de noodtoestand uitgeroepen vanwege overstromingen.

Orkaan Ida blijft de Verenigde Staten verwoesten. Na ten minste zeven doden te hebben veroorzaakt bij het passeren van het zuidoosten, vielen er ‘s middags (vannacht in Frankrijk) hevige overstromingen in de staat New York. En er viel 200 mm water in twee uur, het equivalent van twee maanden regen in de regio.

Geconfronteerd met de situatie in de Amerikaanse stad, riep burgemeester Bill de Blasio de noodtoestand uit, de eerste voor New York. “Ik roep vanavond de noodtoestand uit in New York. We zijn vanavond getuige van een historisch weersgebeurtenis met recordregens in de stad, brute overstromingen en gevaarlijke omstandigheden op onze wegen,” zei hij op Twitter.

Alle info over

Orkaan Ida treft de Verenigde Staten

Dus New York City leed verbazingwekkende overstromingen. Veel wegen en metro’s waren afgesloten, vooral in de wijken Brooklyn en Queens, die zwaar werden getroffen. Bewoners worden aangemoedigd om hun huis niet te verlaten.

In het licht van zware overstromingen drong Notify NYC, het noodcommunicatieprogramma van New York City, de inwoners op om niet te rijden tot 5 uur ‘s ochtends om de noodhulp te vergemakkelijken. “Vanwege barre weersomstandigheden is het reisverbod van kracht vanaf nu tot 05.00 uur. Alle niet-noodvoertuigen moeten van de straten en snelwegen van New York worden gehouden.“Een paar uur geleden werd bewoners op Twitter gevraagd binnen te blijven vanwege puin dat door de straten van de stad vloog.

READ  Vliegtuigcrash in Verre Oosten Rusland: negen lichamen gevonden

Een surrealistisch tafereel in Flushing Meadows: de regen die het Louis Armstrong Stadium overspoelde, ondanks de goede berichtgeving, zorgde ervoor dat woensdagavond de wedstrijd in de tweede ronde van de US Open tussen de Zuid-Afrikaan Kevin Anderson en de Argentijn Diego Schwartzman werd onderbroken.

Onze Amerikaanse correspondent, Axel Meunier, heeft vanmorgen bij LCI een update gegeven over de situatie in New York. “Alle metrolijnen in New York zijn onderbroken en ondergelopen. Veel straten in Brooklyn en Manhattan staan ​​enkele meters onder water. De situatie is zeer indrukwekkend. Het is het einde van orkaan Ida die zijn weg vervolgt. Naar het noordwesten van de Verenigde Staten. Alles was erg snel, want het regende sinds het middaguur in New York. Het hele gebied van New York staat in de regen.”, Hij zei.

De orkaan Ida, die tot een post-tropische orkaan was neergedaald, stortte in zijn kielzog stortregens en veroorzaakte wijdverbreide overstromingen aan de oostkust van de Verenigde Staten. Volgens onze weersvoorspeller Guillaume Woznica valt er geen zware regen meer op New York en trekt hij over het noordwesten van de VS richting Boston.

over hetzelfde onderwerp

Meest gelezen artikelen

VIDEO – Afghanistan: de ongelooflijke geheime operatie van Amerikaanse veteranen

Mubasher – Marseille: Macron’s bezoek aan La Timon Hospital

‘Ik ben niet anti-fax, ik wil dit vaccin niet krijgen’: Achnaton verbreekt zijn stilzwijgen na ziekenhuisopname

Cover ‘Never Mind’ gecensureerde kinderporno? De nirvana-speler heeft de oplossing

Video – Spanje: Hevig onweer veroorzaakt enorme overstromingen in Catalonië

READ  Een van de aanklagers van gouverneur Cuomo heeft een strafrechtelijke aanklacht ingediend

LCI-logo
Verdedigt de ambitie van informatie
VrijEn
Geverifieerd Iedereen heeft er toegang toe dankzij het inkomen
advertentie .

Om ons te helpen deze gratis service te behouden, kunt u “uw keuze wijzigen” en alle cookies accepteren.