Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

ABBA presenteert voor het eerst in bijna 40 jaar een nieuw album

Sinds hun laatste studioalbum in 1981 en hun uiteenvallen in 1982 heeft de legendarische popgroep die tientallen miljoenen albums heeft verkocht, geen nieuwe nummers meer uitgebracht.

De Zweedse popgroep ABBA bracht op donderdag 2 september een nieuw album uit met originele liedjes, het eerste sinds hun vier leden bijna 40 jaar geleden uit elkaar gingen, evenals een tour langs hologrammen.

Tijdens een publieksevenement dat online werd gestreamd vanuit Stockholm, Londen, Berlijn of New York, werd een nummer van het album gespeeld”,Ik geloof nog steeds in jou«(«Ik vertrouw je nog steedsDe anekdotische video toont archiefbeelden van de vier leden van ABBA – een acroniem gevormd uit hun initialen – Annie-Fried Lingstad, 75, Agnetha Waltzkog, 71, Bjorn Ulvaeus, 76, en Benny Anderson, 74.”We hebben een nieuw album gemaakt», maakten toen Bjorn Ulvaeus en Benny Anderson uit Londen bekend. Het verschijnt op 5 november. “We mogen niet meer dan 40 jaar tussen elk album laten zitten‘ grapte Bjorn Ulvaeus, die uitlegde dat de persoon die zou komen er ook bij was.Een combinatie van wat ik deed (de band) en kerstliederen».

hologram feest

De groep met geweldige liedjes en legendarische jaren 70-kostuums zal voor de gelegenheid een nieuwe show lanceren, die in mei begint in een theater met 3000 zitplaatsen dat speciaal voor de gelegenheid is ontworpen in Oost-Londen. Het zal bestaan ​​uit 22 liedjes, die haar liedjes in anderhalf uur zullen onthullen, vertaald door verbeterde hologrammen die haar jonger maken.

READ  Een brand verwoestte het natuurpark Cap de Creos, 350 mensen werden geëvacueerd

In april 2018 maakte de voormalige groep bekend dat ze voor het eerst in bijna vier decennia weer in de studio waren. Daarna werden er twee nummers opgenomen: “Ik geloof nog steeds in jou“en de andere”sluit me niet af«(«houd me niet tegen»). «We hadden deze twee nummers, ze klonken ons licht in de oren en we zeiden tegen onszelf: waarom doen we niet wat meer? We deden meer en het was goed, dus we gingen gewoon door en namen een heel album opBenny Andersson legde het uit op de Zweedse openbare televisie SVT. De belofte om deze nieuwe titels uit te brengen werd steeds afgewezen, en toen kwam de Covid-19-pandemie de spoiler spelen.


Zie ook – Theresa May komt langs op ABBA