Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

video.  Frankrijk-Nieuw-Zeeland – “We komen de Haka niet voor in een groepswedstrijd” op het WK, bevestigt Attonio (XV van Frankrijk)

video. Frankrijk-Nieuw-Zeeland – “We komen de Haka niet voor in een groepswedstrijd” op het WK, bevestigt Attonio (XV van Frankrijk)

Aan de vooravond van de confrontatie met de All Blacks in de openingswereldbeker, geeft de Frans-Nieuw-Zeelander Owenyi Atunio, de XV-speler van Franse en Nieuw-Zeelandse afkomst, zijn visie op de Haka. Als de waarheid van gisteren niet de waarheid van vandaag is, maakte Rochelle kort geleden duidelijk dat hij niet van plan is om in de groepsfase tegen de Haka in te gaan…

Vrijdagavond zal de Franse XV de All Blacks uitdagen in de openingswereldbeker. Rechts van het publiek is het Oene Atunyo die in de door haan geslagen trui zal starten, geboren in Nieuw-Zeeland. Dus wie kan ons beter vertellen over de mannen van Ian Foster dan de column van La Rochelle?

Een paar weken geleden sprak Oene Atunyo over zijn visie op de haka: wat het is, wat het was en wat het is geworden. En in 2017 werd de wedstrijd tussen Frankrijk en Nieuw-Zeeland gekenmerkt door de moed van de Blues die tijdens de Haka voor de Zwarten durfden te staan. weg “uitdaging aangaan” van Owenyi Atunyo.

Voorafgaand aan de uitdaging van de Nieuw-Zeelanders om het WK voetbal te lanceren, is er een vraag die op ieders lippen te lezen is. Zullen de Fransen vrijdagavond opschuiven tegen de haka van Aaron Smith? Een paar weken geleden gaf Uini Atonio echter een eerste antwoord…

READ  Transfers: Paris Saint-Germain dringt aan op Milan Skriniar (Inter Milaan)