Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Video die laat zien hoe het te monteren voordat het wordt weergegeven

Video die laat zien hoe het te monteren voordat het wordt weergegeven

Een reeks video’s toont de complete montage van de volgende high-end Google-smartphone.

Video die laat zien hoe het te monteren voordat het wordt weergegevenOp de schaal van informatielekkagewaarden zijn er vrij veel voorkomende, die een overzicht geven van het ontwerp of de technische fiche van het apparaat. Dan is er het enorme lek waar we het bijna volledige proces van smartphoneproductie ontdekken (hier Pixel 6 Pro) zelfs vóór de officiële presentatie.

Er is een reeks video’s geplaatst op Youtube In de nacht van 8 op 9 oktober verschijnt de volledige montage en demontage van de toekomst Hoofd de google, Waar we veel details over begonnen te leren.

montage tutorial

Al deze video’s zijn van het platform verwijderd google-browser, maar de netizen heeft sindsdien een van hen opnieuw gepost (misschien voor een korte tijd).

https://www.youtube.com/watch?v=kPZgI5ZNEdQ

Lian YouTubeAbonneer je op Frandroid

Misschien is dit een tutorial voor het personeel dat verantwoordelijk is voor het monteren van de smartphone met het extra voordeel van een beetje speelse muziek en veel tekst bij de montage van het apparaat.

De video duurt iets meer dan 8 minuten. We zien de handen bedekt met blauwe handschoenen die op hun beurt de microfoon, luidsprekers, simkaartsleuf en verschillende soorten schroeven combineren, maar ook onder andere de beeldsensoren en de batterij.

Ter herinnering: de Pixel 6 Pro en Pixel 6 zal helemaal zijn Onthuld op 19 oktober 2021. van Er zijn al veel details bekend over deze smartphone, maar sommige items, zoals De nieuwe Tensor-chipHet bevat nog steeds een element van mysterie.

READ  Waarom is lofi-muziek op YouTube zo'n maatschappelijk fenomeen?