Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sony belooft meer gratis games, maar op één voorwaarde

Tijdens de verschillende beperkingen die wereldwijd werden opgelegd, lanceerde Sony Play at Home. Het principe was simpel: maak minder tijd voor de miljoenen gamers die opgesloten zitten door ze meerdere games op PS4 aan te bieden. Met de goedkeuring van Jim Ryan, CEO van Sony Interactive Entertainment, kan dit programma terugkeren als er nieuwe beperkingen worden ingevoerd.

Krediet: Sony

U herinnert zich misschien nog dat tijdens de sluitingen van 2021 en 2021 om de Covid-19-pandemie te bestrijden, veel bedrijven en fabrikanten gebaren maakten om deel te nemen aan de oorlogsinspanning of Het verminderen van de tijd die miljoenen mensen thuis doorbrengen.

Tesla heeft bijvoorbeeld ventilatoren geleverd aan zo’n vijftig ziekenhuizen Amerikanen, Gratis aangeboden 42 extra kanalen aan al zijn abonnees, ofLes Furets du Nord-bibliotheken schonken 5.000 digitale boeken. Sony wilde ook gamers over de hele wereld ondersteunen in deze complexe periode Implementatie van het Play At Home programma.

Met het programma, dat voor het eerst werd gelanceerd in maart 2020, konden spelers Krijg gratis 2 PS4-gamesweten Uncharted The Nathan Drake Collection en The Journey. Geconfronteerd met de nieuwe beperkingen die begin 2021 zijn uitgevaardigd, Sony besloot Play At Home opnieuw te lanceren met tien extra games., tussenin Horizon Zero Dawn, de getuige of Subnautica.

Bij nieuwe restricties keert het Play At Home programma terug

Echter, zoals Jim Ryan, CEO van Sony Interactive Entertainment, uitlegt in Gameindustry-columns, Play At Home kan terugkeren als de gezondheid verslechtert In veel landen van de wereld. Begrijp of er nieuwe beperkingen worden opgelegd.

Nou, het hangt ervan af of Covid-19 voorbij is of niet. We zullen zien hoe de wereld zich ontwikkelt. En als de gevangenschap, God verhoede, als het doorgaat in 2022 en daarna, wie weet? Misschien moeten we het nog een keer doen (ndrl: Roept Thuis Spelen op). We wachten af”, Bevestigt aan het grote hoofd van de PlayStation. Dus we moeten maar hopen dat Play At Home nooit meer terugkomt, toch?

READ  De Artemis-missie maakt het mogelijk om weer op de maan te lopen

Bron : Spelindustrie