Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

video.  ‘Deze man is berucht’: Pierre Mennes werd door critici beschuldigd van het slaan van zijn hond onder vuur, en hij antwoordt

video. ‘Deze man is berucht’: Pierre Mennes werd door critici beschuldigd van het slaan van zijn hond onder vuur, en hij antwoordt

Op 14 augustus 2023, tijdens het filmen van een video voor zijn YouTube-kanaal, beschuldigde Pierre Mennes ervan zijn hond te “slaan”. De sportadviseur wilde reageren op deze controversiële reeks.

Pierre Mennes staat centraal in een nieuwe controverse. Op 14 augustus 2023 werd de sportadviseur tijdens het filmen van een video voor zijn YouTube-kanaal gepind door netizens.

In deze reeks zien we de voormalige journalist van het teamzijn hond aaien en op zijn kop kloppen, toen hij net een beetje gromde, vertelt hij ons in het bijzonder hier. “Ik kan met mensen blijven praten, is dat een probleem voor jou?” vroeg Pierre Mennes om zijn trouwe kameraad.

“Wat een kunstmest!”

Een scène die blijkbaar veel netizens schokte die niet nalieten om het gedrag van de voetbalspecialist op Twitter te bekritiseren. “Wat een kunstmest!” ; “Deze man is echt berucht”, lezen we met name op het sociale netwerk.

Geconfronteerd met deze negatieve opmerkingen, wilde Pierre Mennes reageren in een andere video: “Dus ik sla je, ben ik een monster? Ben ik een monster?” Hij beschuldigde hem van dierenmishandeling.

READ  Rapper Achnaton protesteert tegen vaccinatie op Twitter