Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eliana heeft al vele malen deelgenomen aan de TF1 show!

Eliana heeft al vele malen deelgenomen aan de TF1 show!

Eliana, 11, neemt op dinsdag 15 augustus deel aan de veldslagen van seizoen 9 van de The Voice Kids op tf1. Maar het kleine meisje deed niet haar eerste poging tot telehook, legde ze uit Tele-vrije tijd. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze ook veel belangrijke artistieke ervaringen.

Verder onder deze advertentie

Wie één van de 16 beschikbare halve finaleplaatsen wint The Voice Kids ? Op dinsdag 15 augustus 2023 zendt TF1 het tweede en laatste nummer uit van de gevechten waarin jonge wonderkinderen van de teams van Patrick Fury, Nolwen Leroy, Kenji Gerak en Solomon het tegen elkaar opnemen om zich te kwalificeren. Kijkers vinden onder de jonge kandidaten nog in de race Eliana, 11, die zich bij Kendji Girac voegde Hij veroorzaakte opschudding in de blinde audities met zijn onderwerping aan de titel knoedelsvan diam.

The Voice Kids 2023 : Waar hebben we Eliana, de kandidaat van seizoen 9 op TF1, eigenlijk gezien?

Maar als je een kandidaat bent in The Voice Kids Het is een geweldige primeur voor een meisje dat gepassioneerd is door dansen en zingen. De TF1 remote hook set is hem niet bekendZijn moeder, Laila, was ook gefascineerd Tele-vrije tijd. “Wat is dat gek Uiteindelijk was ze twee of drie seizoenen een van de jonge dansers in de dansgroep Sabrina Lounis die optrad op het podium!“, aanwijzen. “Ze haalde de finale, waaraan Enzo deelnam, in seizoen 7Eliana vol. Ter herinnering, als hij niet wint The Voice KidsHet jaar daarop vertegenwoordigde de jongere Frankrijk op het Junior Eurovisie Songfestival.

Eliana (The Voice Kids) zorgde voor een sensatie op sociale media dankzij Janet Jackson en speelde in de musical De koning is een leeuw !

Verlangend naar ervaringen, nam Eliana ook deel aan de videoclip voor Kendji Girac en Soolking, Pepito2021 als danser. In hetzelfde jaar zag het meisje Een van haar dansvideo’s Ritme natiede buis Janet Jacksonopnieuw gepost op zijn Instagram-account door de Amerikaanse ster Persoonlijk. Deze prestatie leverde Eliana vervolgens een uitnodiging op voor Culturebox om dit stuk met Mehdi Karkoush te dansen. Tot slot was de in Seine-et-Marne wonende artiest een seizoen lang de affiche tijdens de musical De koning is een leeuwWaar ze tussen 2021 en 2022 de rol van jonge Nala speelde.in De koning is een leeuwzong, danste en acteerde“, somt Eliana op, die droomt van een carrière op artistiek gebied.