Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Victory wil ook Sergio Ramos laten zien!

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Wat als het de terugkeer was van het magische duo dat Real Madrid zo deed dromen? Al enkele weken lijkt het erop dat Al-Nassr, de Saoedische club onder leiding van Rudi Garcia, de meest waarschijnlijke kandidaat is om Cristiano Ronaldo aan te trekken. De Portugese ster wacht een XXL-contract in Saoedi-Arabië, met 1,35 miljard euro voor een periode van 7 jaar (tweeënhalf jaar als speler en de rest als ambassadeur in Saoedi-Arabië). Het is moeilijk om te weigeren…

Maar de leider van het Saoedische kampioenschap wil daar niet stoppen. Als de komst van de Portugees op schema lag, lag de naam van N’Golo Kanté ook op tafel Zoals exclusief onthuld in onze columnsNu wil de club Sergio Ramos, de voormalige aanvoerder van Real Madrid en enigszins close met de Portugese speler, aantrekken. Dat is wat hij zegt Merk Deze donderdag. Wees gerust, Parijse vrienden, het is de komst van volgende zomer en de Spanjaard zal Parijs in januari niet verlaten.


lezen
Het hoofd van Al-Nasr ontkent de bewering van Cristiano Ronaldo

Hij gelooft in de overwinning

Het moet gezegd worden dat het contract van de Andalusische krijger in juni afloopt, en op dit moment lijkt er geen echte vooruitgang te zijn in het verlengen van zijn huurcontract. Aan de andere kant moet het Saoedische aanbod heel snel op tafel komen, met leiders die naar Europa zullen afreizen om te proberen het te overtuigen. De media zeggen niet meer dan dat, maar we kunnen ons voorstellen dat het nogal spannend zou zijn. De Saoedi’s weten dat het ingewikkeld wordt, zeker omdat de verdediger op het hoogste niveau wil blijven spelen, maar onmogelijk is het niet.

De krant voegt eraan toe dat de speler zich helemaal op zijn gemak voelt in Parijs, en dat hij zich op zijn gemak voelt in de kleedkamer, samen met Kylian Mbappé en Ashraf Hakimi in het bijzonder. Op zijn 36e heeft hij dit seizoen 14 Ligue 1-wedstrijden en 6 Champions League-wedstrijden gespeeld, waarbij hij fysieke fouten overleefde en goed presteerde in de Parijse verdediging. De bal ligt bij hem…

kroeg. de
Bijwerken