Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rally raid: Dakar op alle schermen!

Rally raid: Dakar op alle schermen!

“Een uitdaging voor degenen die vertrekken, een droom voor degenen die blijven”, bedacht Thierry Sabine het 45 jaar geleden bij het creëren van de Dakar.

Precies in lijn met dit motto laat de bijeenkomst de kijkers, netizens of lezers maximaal in staat zijn om het avontuur op afstand te beleven. De galeien en heldendaden van avonturiers, de grootsheid van de ruimtes die piloten en bemanningen in Saoedi-Arabië zullen ontdekken, kleine verhalen over het dagelijkse leven in bivak… Dankzij de verscheidenheid aan media en formaten zullen de afbeeldingen beschikbaar zijn voor degenen die dat willen volg de Dakar.

brede verspreiding

Tijdens de 45e editie van de Dakar van 31 december 2022 tot en met 15 januari 2023 worden vier dagelijkse tijden uitgezonden op de zenders van France Télévisions Group, de historische Franse omroep van de Dakar. Het dagelijkse internationale programma van de Dakar duurt 52 minuten. lang en biedt plaats aan alle categorieën, zowel professionele als amateurpiloten. In Frankrijk zal dit programma van 1 tot 7 januari elke avond om 21.00 uur te zien zijn op Eurosport 1 (heruitzending op E2 om 22.30 uur) en vervolgens van 8 tot 15 januari om 21.00 uur op Eurosport 2 (vervolgens heruitzending op E1 om 23.30 uur). p.m.)

De meeste historische wereldzenders van Dakar wijden dit dagelijkse programma aan lokale concurrenten: RTL 7 (Nederland), TVE en TV3 Catalunya (Spanje), TV NOVA (Tsjechische Republiek), LNK (Litouwen), SSC (Saoedi-Arabië) ), BeIN Sports (Midden-Oosten), ESPN (Latijns-Amerika), NBC Group (VS), SBS (Australië) en Jsports (Japan).

Wat het nieuws betreft, zal Fox Sports verslag doen van Dakar in Mexico, wordt TV NOVA omroep in de Tsjechische Republiek in plaats van de Tsjechische televisie, en zal Aftonbladet (een Zweeds digitaal platform) dagelijkse segmenten produceren die aan het evenement zijn gewijd. Ten slotte zal Sky Sports Italia de Dakar verslaan via speciale correspondenten op het veld en een verbeterd nieuwssysteem.

READ  video. Nederland - Frankrijk: het verbluffende tweede doelpunt van Kylian Mbappé gaat voorbij de bovenhoek en haalt Michel Platini in op de ranglijst van topscorers

Televisie: een uitzonderlijk apparaat

4 tv-helikopters

8 auto’s kruisen de sporen en wegen

23 productie- en transportwagens

22 fotografen, 4 camera’s en 26 camera’s aan boord

Menigte van 150 mensen

antenne breedte:

Dakar in Frankrijk 4 – Maandag tot vrijdag om 19.45 uur, zaterdag om 19.30 uur en zondag om 19.20 uur: 40 minuten live in het hart en rond de race. All Dakar Sports in France 3 – Maandag t/m vrijdag 20.50 uur en zaterdag 20.15 uur: het niet te missen evenement om alles te weten te komen over racenieuws, resultaten en klassementen. Bivak op Frankrijk 2 – Elke avond in het tweede of derde deel van de avond behalve zaterdag 31 december, maandag 9 januari (rustdag) en zondag 15 januari: het hele team vertrekt naar het hart van het kamp en vertelt de mooie verhalen die de Dakar doen. De mooiste momenten van de dagetappe komen tot leven in oversized samenvattingen.

Foto van de dag in Frankrijk 3 – weekdagen om 20.00 uur en in Frankrijk 2 in het weekend om 12.55 uur: om de beste foto’s van de dag te zien.

digitaal beeld:

Alle live-uitzendingen en herhalingen van shows gewijd aan de rally zullen tegelijkertijd beschikbaar zijn op france.tv en de francetvsport-app. Alle video’s, analyses en de beste fragmenten van de etappes volgen op france.tv en de francetvsport-app. Alle resultaten, real-time informatie en live race-tracking met alle voertuigklassen zijn te vinden op de franceinfo-website en de francetvsport-app.

Om het systeem van France Télévisions in detail te ontdekken, klik hier

Dakar.com: de officiële website en mobiele app om de race live te volgen

READ  Emre Can maakt zich zorgen over Kylian Mbappé

De officiële website en mobiele applicatie van het evenement centraliseert alle informatie die nodig is om de race in realtime te volgen, in vier talen in Franse, Engelse, Spaanse en Arabische versies:

een reis

laatste nieuws

Live follow-up van de race met de nieuwe Race Hub die live tracking, mapping en voorlopige resultaten integreert per categorie, puntkilometer…

regeling

rapporten

interview

Fase foto’s

Video’s van de etappes: live close-ups, lange samenvattingen van de dag, landschappen van de dag… foto’s van de coureurs

5,6 miljoen fans

Sociale netwerken: een uitgebreid overzicht om # Dakar 2023 te volgen

Met 5,6 miljoen fans op haar officiële Facebook-, Twitter-, Instagram- en TikTok-accounts staat Dakar altijd in contact met haar digitale gemeenschap. De sociale netwerken van Dakar zijn de beste manier om liefhebbers en beginners mee te nemen achter de schermen van de rally, in bivakken en zelfs op het circuit…

Meer informatie op www.dakar.com