Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vianney Dad: De zanger neemt een drastische carrièrebeslissing om voor zijn zoon te zorgen

Vianney Dad: De zanger neemt een drastische carrièrebeslissing om voor zijn zoon te zorgen

Op zaterdag 4 maart is Vianney te gast bij 50 Minutes Inside. Er wordt een fragment onthuld, waarin de zanger zijn carrière aankondigt.

Vianney is een gelukkig man. De zanger, die net 32 ​​is geworden, heeft een reeks succesvolle titels en werd ook vader van een kleine jongen genaamd Edgar. Laatstgenoemde werd in het jaar 2021 geboren uit zijn relatie met muzikant Catherine Robert. Deze overleden vader zal mijn gast zijn 50 minuten binnen Deze zaterdag 4 maart. In het aangezicht van Nikos Aliagas toonde de zanger veel vertrouwen, vooral met betrekking tot zijn carrière. Viani is zelfs van plan zijn carrière in de wacht te zetten om zoveel mogelijk tijd met zijn zoontje door te brengen. “Daar moet ik een pauze nemen, want het is waar dat er een baby is en ik hou van hem, ik hou er echt van om hem te zien groeien“, Eerst, alvorens toe te voegen: “En dan vertellen alle oude mensen me dat het snel voorbijgaat, dus ik luister naar de oude mensen.” De beslissing om een ​​pauze te nemen was niet gemakkelijk voor Vianney, en hij dacht lang en diep na. “Om plezier te hebben, hoef je denk ik niet zo vaak op tournee te zijn als ik.“, Ik beken. Een beslissing die de zanger goed lijkt te hebben overwogen.

Viani dacht lang na voordat hij te kennen gaf dat hij een pauze wilde nemen. Zijn fans een tijdje alleen laten is niet makkelijk, zeker niet omdat hij zo dicht bij zijn fans staat. “En dan ook, ik ben de hele tijd een beetje verscheurd tussen de gehechtheid die ik heb met mijn publiek, en het is echt, en daarom kan ik niet alles zomaar in de weg laten staan.“, Hij legde uit alvorens toe te voegen: “Maar ik hou zo veel van schrijven voor anderen en liedjes maken dat ja, ik zou mezelf minstens drie jaar zonder optreden moeten gunnen.” Een pauze waardoor hij kan genieten van zijn zoontje maar ook nieuwe liedjes kan produceren. Viani wil echter geen streep trekken onder zijn zangcarrière en houdt simpelweg vol dat hij voorlopig niet terugkeert op het podium. “Ik weet niet hoe lang eigenlijk, ik weet het niet, ik plan niets. Ik ben gewoon van plan om niet te schieten“, Hij is klaar.

READ  Jennifer Lopez en Alex Rodriguez, scheiding: het is (voor altijd) voorbij tussen hen!

Vianni: “De zwaarste maanden van mijn leven”

Om het nieuwe jaar te vieren, nam Viani de beslissing om zijn fans te vertrouwen en eerlijk tegen hen te zijn. “Ik heb de moeilijkste maanden van mijn hele leven gehad. Ook heb ik besloten om een ​​paar jaar niet meer te toeren“, Hij zei eerst voordat hij eraan toevoegde: “100 concerten vulden me met geluk en ik zal je regelmatig liedjes sturen, dat beloof ik”. Na uitgebreid toeren, nam Vianney de beslissing om wat tijd voor zichzelf en zijn gezin te nemen. In oktober 2021 deelde hij het goede nieuws met zijn abonnees, de geboorte van zijn zoontje. “Ik wilde je laten weten dat er een klein wonder in ons leven is binnengedrongen. Mama en onze kleine maken het goed. Dit geluk met jou delen maakt me gelukkigerschreef hij op zijn Instagram-account. Een welverdiende pauze voor de zanger.