Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Deze film motiveert me altijd!”  Michael B Jordan onthult een van zijn favoriete films, en het is Frans!  Bioscoop nieuws

“Deze film motiveert me altijd!” Michael B Jordan onthult een van zijn favoriete films, en het is Frans! Bioscoop nieuws

Nadat hij door Parijs was gereisd om de film ‘Creed III’, die hij ook regisseerde, te promoten, begon Michael B. Jordan gaf hem de mogelijkheid om een ​​omweg te maken via de Video Club box, het videoformaat van Konbini. Hij onthult met name dat een van zijn favoriete films Frans is.

Video Club, een geweldig videoformaat gemaakt door onze collega’s van Konbini, is bijna een verplichte doorgang geworden voor bijna alle filmtalenten tijdens de promotieperiode. Nadat hij enige tijd geleden door Parijs was gereisd om zijn Creed III-canon te presenteren, die hij zelf had gemaakt, heeft Michael B.

Zo ontdekken we dat een van zijn favoriete films Frans is. Dit is een profeet van Jacques Audiard. Zeker een indrukwekkende film die enorm heeft bijgedragen om Tahir Rahim in een baan om de aarde te brengen.

“Rayan [Coogler] Hij zei dat ik het moest bekijken voordat ik ging filmen Station Fruitville Opmerkingen van Michael B. “En het werd een van mijn favoriete films. Een film met zoveel verschillende culturen en talen in een omgeving… in de gevangenis, hoe een heel naïeve jongen een leider wordt, hoe hij zijn hersens gebruikt en hoe hij een uitweg plant… […] Het zette me aan het denken over hoe hij zijn persoonlijkheid aanpast aan verschillende situaties. Deze film boeit me altijd.”

Je kunt de volledige video hieronder bekijken.

Geloofsbelijdenis III Geschreven door Michaël B.

READ  Laeticia Hallyday en Jalil Lespert: Na DJ Snake hebben ze plezier in de liefde voor Elton John