Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laëtitia Provenchère (Grote gezinnen) blikt terug op een “testende” tijd in het verleden

Laëtitia Provenchère (Grote gezinnen) blikt terug op een “testende” tijd in het verleden

Vrijdag 3 maart 2023 was geen geringe datum voor Laëtitia Provenchère. munt Grote gezinnen: leven bij XXL Ze vertelde waarom de dag zo speciaal was voor haar Instagram-community.

Vervolg onder deze advertentie

Door mee te doen Grote gezinnen: leven in XXL, Laetitia Voorzienigheid Het stoort meer dan één. Deze moeder van vier kinderen heeft al een verschrikkelijke beproeving doorgemaakt: het verlies van haar man, die stierf bij een arbeidsongeval terwijl ze zwanger was van een drieling. Meer dan twee jaar later vergeet de mooie vrouw haar overleden echtgenoot niet en prijst ze hem regelmatig, ook al heeft ze onlangs een metgezel gevonden. Nu vrijdag 3 maart 2023, Laëtitia Provenchère is teruggekeerd naar de dag die twee jaar geleden gebeurde tot op de dag van vandaag. Op dat moment was ze na lange tijd eindelijk herenigd met haar zoon en hun huis “Testen”.

Examen “testen”

“3 maart 2021. Twee jaar geleden werden we ontslagen uit het ziekenhuis na twee maanden behandeling voor de meisjes. Het voelt als gisteren…” Ze begon haar Instagram-story onder een foto van de drie kleintjes destijds. Alvorens een kleine positieve noot toe te voegen: Deze ziekenhuisbehandeling was zwaar, met ups en downs, maar een uitzonderlijk team met overwerkt gezondheidspersoneel, maar ze waren zo aardig voor ons. ! Nogmaals bedankt aan al diegenen die zo onbaatzuchtig zijn voor hun patiënten.” Een boodschap die de betrokkenen tevreden moet stellen.

Vervolg onder deze advertentie

“De beste rol van mijn leven”

Twee maanden geleden had Laetitia Provenceshire zich al met een open hart aan haar gemeenschap gegeven. Sterker nog, Lena, Amy en Nolia werden op hun tweede verjaardag in het zonnetje gezet. Dus filteren Grote gezinnen: leven bij XXL Maak van de gelegenheid gebruik om ze een schattig statement te maken op Instagram. “Het is twee jaar geleden dat jullie drieën mijn moeders hart vulden. Je broer heeft me een beter mens gemaakt sinds de dag dat ik zijn moeder werd, maar nu je drie bent, ben je zo’n dappere moeder geworden en het is duidelijk de beste rol van mijn leven! Zwangerschap was ondraaglijk voor ons allemaal en je begin was niet gemakkelijk met vroeggeboorte, maar vanaf de eerste dag wist ik dat ik drie krijgers had gebaard en ik had het niet mis! Je blijft me elke dag verbazen, je vooruitgang is indrukwekkend en verbaast me elke dag! Je persoonlijkheden, je aandachtspunten, je lichaam… Ik ontdek de levens van tweelingen en ik ben trots om je verschillen te zien! ” gelanceerd. alvorens te concluderen: “Ik hou van je om wie je bent. Ik hou van je, mijn drie kleine feeën.“Hoe schattig!

Artikel geschreven in samenwerking met 6medias.