Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze gewoonte van Amel Bent die Bigflo en Oli ergert aan The Voice 2023

Te veel te veel voor Bigflo en Oli! op een set van De stem 2023vragen de broers aan de productie om de ietwat obsessiviteit die aanwezig is in de film van Amal Bint uit te bannen…met veel humor.

Vervolg onder deze advertentie

Seizoen 12 van het geluid Het gaat verder in TF1. Vorige week wisten verschillende jonge artiesten hun plaats in het avontuur veilig te stellen tijdens het eerste aantal blinde audities. Valentin – die de dag voordat hij het podium opging geblesseerd raakte bij een fietsongeluk – en alle drie Aurélien en Robin kozen ervoor om door te gaan met Zazie. Marin en Julia Falcone met Amal Bent. Vianney – die het eerste slachtoffer van de superschurk was – verwelkomt Benayel en Maxence, terwijl Bigflo en Olly Nushka hebben, die een neef van een acteur blijkt te zijn. Morgen is van ons. Ook deze avond voegden nieuwe talenten zich bij teams als Kiona, Elio, Thomas Larose, Micha, Awan en Ludmilla. Laatstgenoemde toerde ook met Omar C.V thermosfles op Netflix.

De stem 2023 : Het gedrag van Vianney en Amel Bent maakt Bigflo van streek

Toen Lyudmila het podium passeerde, ging de jonge vrouw verder Taxi Angela. Amel Bent draait heel snel, dan Bigflo en Oli, en ten slotte Vianney op het laatste moment, die de gave heeft om zijn maatjes te irriteren omdat het niet de eerste keer is dat hij het doet. Dit is hoe Bigflo zijn gebaar omschreef als “VyanietElk jurylid, behalve Zazi, probeerde gehoord te worden, maar uiteindelijk besloot de actrice haar verhaal met Amal Bent te schrijven. De stem 2023.

Het is vals spelen om dingen op het laatste moment te zeggen

Tijdens zijn toespraak om Ludmila te overtuigen om met haar samen te werken, sprak Amal Bent volgens Bigflo een zinvolle zin uit: “Kleine prinses van rock and roll”. Ik denk dat ze het zo begrepen heeft, bevestigt. Voeg een eerste laag toe:Er kan stilte zijn, voegt ze eraan toe “Mooie geest”. En volgens de oudste van deze broers en zussen, Dit soort interventie zou moeten zijnProductie is verboden:”Het is vals spelen om dingen op het laatste moment te zeggen, het is oké!“Zou hij niet een beetje een slechte speler zijn?”Ik kan ook dingen toevoegen voordat je kiest. Vertel het hem vervolgens!Het eindigt met humor.