Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een uitgesproken boezem kijkt uit op de elegant mooie Clotilde Couro

Een uitgesproken boezem kijkt uit op de elegant mooie Clotilde Couro

Élodie Frégé: boezem tonen tegen charmante Clotilde Courau, alles in stijl — BestImage, Jack Tribeca/Bestimage

De aanwezigheid van Élodie Frégé bij de opening van de tentoonstelling “Amazones”, donderdag 2 maart in Parijs, bleef niet onopgemerkt. Ze werd vooral omringd door actrice Clotilde Corot en de fotograaf achter de werken.

Het is de ogenschijnlijke doos waar Elodie Frege naar toe ging bij de opening van de tentoonstelling Amazone Deze donderdag 2 maart in de Duret Gallery, gevestigd in Parijs. Winnaar seizoen 3 ster Academie Hij droeg eigenlijk een zwarte doorschijnende blouse, evenals pasties. Een outfit die zijn volle betekenis krijgt als je het doel van deze tentoonstelling leert kennen. Het viert de bevrijding van het vrouwelijk lichaam. Een project onder leiding van fotograaf Sylvie Castione, die met één borst in de lucht opvallend de kant van de zangeres koos.

Door haar picturale praktijk die geworteld is in de empowerment van vrouwen, geeft Sylvie Castoni een stem aan haar eigen sensualiteit en kracht. Met veel emblematische figuren uit de Franse cinema als model, zoals Léa Seydoux of Emmanuelle Béart, creëert de fotograaf hun portretten, waardoor ze schijnt door het zelfvertrouwen dat naast haar leeft.We kunnen privé lezen op de website van de tentoonstelling Een evenement dat ook werd bijgewoond door Clotilde Corot, die voor een meer klassieke stijl koos.

Stijlvol zoals altijd

vrouwEmmanuel-Philibert de Savoie droeg een zwart button-down jack met bijpassende coltrui, broek en wafelpatroon. Ze was ook versierd met een prachtig paar oorbellen. Zeer elegante stijl zoals gewoonlijk. Sterker nog, de 53-jarige actrice is altijd al…

READ  Karel III bevestigt zijn deelname aan de paasmis, maar stelt een zeer strikte voorwaarde

Lees verder

Lees ook

Gwyneth Paltrow’s medeplichtige aan ex-man Chris Martin: schattige selfie voor haar verjaardag
Andre Agassi en Stevie Graf: hun zoon Jaden is helemaal weg van een mooie vurige blonde verklaring voor zijn verjaardag
Priscilla Beatty klaar om alleen een baby te krijgen? “Het is niet wat ik me had voorgesteld, maar…”