Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Isabelle Balkany gaat om medische redenen niet naar de gevangenis wegens belastingontduiking

Isabelle Balkany gaat om medische redenen niet naar de gevangenis wegens belastingontduiking

Isabelle Balkanie Opnieuw ontsnapt hij uit de gevangenis. Voormalig eerste assistent van Levallois baret (Haut-de-Seine) Hij werd veroordeeld tot gevangenisstraf wegens belastingontduiking met haar man Patrick BalkanieZe kunnen vanaf 6 maart al voorwaardelijk vrijkomen, zoals we hebben vernomen uit het proces van Evreux.

Volgens de officier van justitie van Evreux, Remy Cottin, is de advocaat van Isabelle Balkany op verzoek van AFP naar de executierechter van Evreux gegaan om “opschorting van straf om medische redenen” te vragen. Remy Cotten benadrukte dat de rechter dit verzoek deze week afwees, “maar mevrouw Balkany vanaf 6 maart voorwaardelijke vrijlating verleende, een standpunt dat in overeenstemming is met de verzoeken van de aanklager.”

Als Patrick Balkany van februari tot augustus 2022 opnieuw zou worden opgesloten, zou zijn vrouw, die al lange tijd in het ziekenhuis lag en aankondigde dat ze aan longkanker leed, niet worden vastgehouden. Deze week viel Isabel tegen me uit Tip op Twitter Ze heeft nu alvleesklierkanker. De voormalige gekozen vertegenwoordigers zaten hun straf uit, die hen in mei 2020 was opgelegd in het eerste deel van de zaak, onder de elektronische armband bij hen thuis in Giverny (Eur) totdat deze procedure in februari 2022 werd stopgezet vanwege verschillende tekortkomingen.

verdunde zinnen

“Mevrouw Balkany zal bepaalde verplichtingen moeten nakomen, met name het feit dat zij aan de belastingdienst verschuldigde bedragen moet terugbetalen, evenals het feit dat zij voorafgaande toestemming moet vragen voor elke reis naar het buitenland of zelfs moet reageren op een oproep van de PPV en inwoner moet blijven van Giverny’, voegt hij eraan toe. “Als mevrouw Balkany redelijk gedrag vertoont, is dit ongetwijfeld de laatste stap in de uitvoering van deze straf”, schat het parket van Evreux.

READ  Redenen onthulden dat Delphine Wespiser (TPMP) veel geld verliest!

“Deze zaak is nu voorbij. Isabelle Balkany, die niet is opgesloten, zal niet naar de gevangenis gaan”, verheugde haar advocaat, May Pierre-Olivier Sur, zich in een interview met AFP.

Afgelopen januari verlaagde het Hof van Beroep van Parijs de straffen van Patrick en Isabelle Balkany voor het witwassen van belasting en mengde de straffen voor belastingontduiking in het eerste deel van de zaak. Ze werden respectievelijk veroordeeld tot vier en een half en drie en een half jaar gevangenisstraf, een boete van € 100.000 elk en tien jaar uitsluiting. Het Balkan-paar kreeg uiteindelijk de opdracht om € 400.000 aan schadevergoeding aan de staat te betalen, een aanzienlijk lager bedrag vergeleken met de € 1 miljoen die in mei 2020 was aangekondigd.