Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vervuilingsgevallen nemen toe, nieuwe beperkingen zijn van kracht

Ondanks de massale vaccinatiecampagne, De zionistische entiteit Dinsdag werd het aantal blessures geregistreerd
Coronavirus Woensdag zeiden de autoriteiten dat de nieuwe beperkende maatregelen de hoogste waren sinds januari.

De Hebreeuwse staat heeft zich opnieuw toegewijd aan de show Vaccinatiecertificaat of negatieve PCR-test Ga naar restaurants, hotels, musea, bibliotheken en woon culturele en sportieve evenementen bij.

In december is een grootschalige vaccinatiecampagne gestart

Het ministerie van Volksgezondheid zei in een verklaring dat deze maatregel ook van toepassing is op gebedshuizen die meer dan 50 gelovigen ontvangen, eraan toevoegend dat de capaciteit in winkels en winkelcentra nu beperkt is tot één persoon per zeven vierkante meter. De Joodse staat heeft sinds juli bepaalde maatregelen opgelegd die in juni zijn opgeheven, zoals de verplichting om een ​​masker te dragen op openbare plaatsen en gesloten kantoren, tegen de achtergrond van een toename van het aantal patiënten.

mardi, Meer dan 8.700 nieuwe patiënten zijn geïdentificeerd door gezondheidsautoriteiten, het hoogste aantal sinds januari. In juni werden slechts enkele dagelijkse gevallen vastgesteld. Israël was een van de eerste landen die medio december een massale vaccinatiecampagne lanceerde op grond van een overeenkomst met Pfizer die snel miljoenen betaalde doses verstrekte in ruil voor gegevens over het effect en de effectiviteit van het vaccin op de bevolking.

Deltavariabele inbegrepen

Deze campagne heeft het mogelijk gemaakt om het aantal gevallen aanzienlijk te verminderen, maar de afgelopen weken beginnen besmettingen weer toe te nemen. Met variabele delta-prevalentie bij niet-gevaccineerde volwassenen, maar ook bij mensen die meer dan zes maanden geleden zijn ingeënt. Vorige week begon de Hebreeuwse staat met het injecteren van een derde dosis van het vaccin voor 50-plussers, ondanks een oproep van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om deze herinneringsdoses stop te zetten om meer vaccins beschikbaar te houden voor arme landen, waar de vaccinatiegraad is nog laag.

READ  'Deze zaak Djokovic kan de tenniseconomie verzwakken'

Premier Naftali Bennett antwoordde dat het toedienen van deze boosterdoses in Israël, een land met negen miljoen inwoners, geen gevolgen zou hebben voor de wereldwijde voorraden, maar het wel mogelijk zou maken om de effectiviteit van de derde dosis te testen. Naftali Bennett heeft gewaarschuwd dat er in september, de maand waarin veel Joodse feestdagen zullen worden gevierd, een nieuwe afsluiting zou kunnen worden opgelegd, als de situatie niet verbetert. In totaal raakten in Israël meer dan 950.000 mensen besmet, van wie er ongeveer 6.700 stierven.Meer dan 5,4 miljoen mensen kregen twee doses van het vaccin en ongeveer 1,1 miljoen mensen kregen een derde dosis.