Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Versterking van de vaccinatiecampagne in Guadeloupe

Versterking van de vaccinatiecampagne in Guadeloupe

Het is een echte mobilisatie die vanaf vandaag plaatsvindt om de bestuiving in Guadeloupe aan te moedigen. Op zaterdag startten de prefectuur en ARS de opening van de vaccinwerf in Paul Carobes, klaar om tot 1.000 mensen per dag te vaccineren.


De eerste vaccinatiehal op Guadeloupe opende zaterdag zijn deuren op de luchthaven Paul Caraib. De inhuldiging vond plaats in aanwezigheid van gouverneur Alexander Rochat en de directeur van ARS, Valerie Dennox, die samen met dit gigantische vaccinatiecentrum een ​​nieuwe impuls willen geven aan de vaccinatiecampagne.

Valerie Denox is General Manager van ARS


© p. Robert

Hoewel personeel van het National Education, en degenen die studenten met een handicap begeleiden en professionals in de vroege kinderjaren, met voorrang zullen worden gevaccineerd, kan iedereen naar de luchthaven gaan om het vaccin te krijgen. Het is ook klaar om tot 1000 mensen per dag te ontvangen.

Vanaf zaterdagochtend werd de opening bijgewoond door de eerste vaccinkandidaten op de vaccinwerf.

Daphne

Eloïse tafna-danavin

Ondertussen werd er zaterdag een vaccinatiedag georganiseerd in Les Sainte. Eerst in Terre de Bas in de ochtend als bijna een derde van de bevolking is ingeënt, daarna in Terre de Haut vanaf zondag.

Amper 12% van Guadeloupe is ingeënt

Het moet gezegd worden dat de vaccinatie tegen Covid 19 tot nu toe moeilijk door de hoofden van Guadeloupe ging. Momenteel heeft amper 12% van de bevolking van Guadeloupe twee injecties gekregen. De meesten van hen zijn ouder dan 75.

READ  psychologie. Bent u op het werk het slachtoffer van een kleurtje?

Geconfronteerd met deze situatie heeft de Regionale Vereniging van Liberale Artsen, URPS, het niveau bereikt door een officiële oproep aan alle inwoners om zich te laten vaccineren.

Jay Ursole, voorzitter van de URPS

Jay Ursol, voorzitter van de URPS

En de afgelopen dagen zijn individuele, particuliere, openbare, persoonlijke of collectieve initiatieven tot bloei gekomen op sociale netwerken om iedereen aan te moedigen zich te laten vaccineren. Zo wordt ook de bedrijfsvereniging bij deze campagne betrokken.

Zakelijke unie

Er zijn verschillende initiatieven die de vaccinatie tegen Covid 19 in Guadeloupe een beslissende kracht moeten geven.

Vaccin 5


© L. Guido