Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verrassing, Shin Chan komt zomervakantie bij ons doorbrengen op PS4 en Switch – Nieuws

Als de serie sinds de jaren negentig tientallen bewerkingen heeft ondergaan in Japan, blijft het op zijn zachtst gezegd onbekend in Europa, met een paar uitzonderingen zoals Spanje waar de animatie te zijner tijd naam wist te maken. Aan de andere kant heeft Frankrijk dit fenomeen grotendeels gemist (er zijn bijna 150 miljoen manga’s verkocht) en zal het dus kunnen leren over de wereld van Shin Chan, die draait om de kleine boef Shinosuke en de familie. Nohar. Merk op dat het spel zal worden vertaald in het Engels, Duits, Spaans en Portugees, maar niet in het Frans.

Ontwikkeld door Millenium Kitchen, een Japanse studio bekend van Boku no Natsuyasumi (PS1) en Attack of the Friday Monsters (Nintendo 3DS), Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation – The Endless Seven-Day Journey is een ode aan de zomer Vakantie.Japanse zomers zoals manga en anime stellen ze graag aan ons voor.

Met zijn gezin door het kleine stadje Aso in de prefectuur Kumamoto, neemt Shin Chan ons mee door weelderige landschappen, ontmoet andere kinderen en de excentrieke bewoners van het gebied, allemaal omringd door het oorverdovende gezang van krekels.

Met betrekking tot ActiviteitenZe variƫren van ochtendoefeningen en gezinsmaaltijden tot het jagen op insecten, landbouw en vissen. In het begin zal Shin-chan ook geaccrediteerd worden als stagiair-journalist en zal hij een helpende hand kunnen bieden in de plaatselijke coffeeshop of zelfs een DJ-draaitafel kunnen krijgen.

READ  Wat als de wedstrijd in Frankrijk plaatsvindt?