Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Samsung TV-hoesje: controles in uitvoering

Afgelopen vrijdag bespraken we een probleem met Samsung-tv’s. Deze laatste detecteert de door Calman weergegeven testpatronen om de weergave van het beeld te wijzigen. We hebben een fout gemaakt tijdens de tests, dus we zullen de metingen opnieuw doen.

Dit is het Vincent Toh van HDTV.co.uk Die ontdekte afgelopen april de eerste vreemde resultaten gemeten op een Samsung S95 TV – het eerste QD-Oled-model van het merk. De laatste vertoonde een hogere helderheid op een aangepast venster om een ​​helderder beeld op het scherm te produceren. Dit ging ten koste van de kleurgetrouwheid van een lagere kwaliteit… een gedrag dat tot nu toe ongekend was. Wij ondersteunen deze vreemde resultaten Fellow FlatpanelsHD Tijdens het testen van een andere Samsung-tv – de Neo Qled QE65QN95B – begin juni, maakte deze tv ook van de gelegenheid gebruik om de helderheid op een normaal venster drastisch te verhogen tot 2.300 cd/m², tegenover slechts 1300 cd/m² met een aangepast venster maat.

Ook zijn we begonnen met testen op een Samsung Mini-Led TV (QN95B) met de nieuwste firmware. We hebben ook ongewoon gedrag gezien. We hebben echter een fout gemaakt die de metingen kan verstoren tijdens het uitvoeren van onze tests. We hebben het betreffende artikel dus niet gepubliceerd om een ​​reeks tests opnieuw te lanceren. We zijn helaas bezig met het verhuizen van het pand, wat de situatie wat compliceert, maar daar komen we in de loop van de week snel op terug.

Adverteren, uw inhoud gaat hieronder verder

Adverteren, uw inhoud gaat hieronder verder