Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het wezen dat zich achter een boom verstopte

De nieuwste video, gefilmd door een grootmoeder en haar kleindochter, is een verontrustende figuur verborgen achter een boom in Oregon, wat een sensatie veroorzaakt op sociale media.

Hier is een video die, als het nep blijkt te zijn, geen uren werk in fotobewerkingsprogramma’s vereist. Een eenvoudige eigenaar die zich achter een boomstam verschuilt en wiens schaduw een verontrustend uiterlijk werpt, kan het lukken. Aan de andere kant zou het nog moeilijker zijn om de ellendige toon te imiteren van de twee getuigen die commentaar geven op het tafereel dat ze verbeelden: “Wat zie je? Er is iets achter de boom … “, “Maar wat is dit? Wat is dit?!” Op de foto onderscheiden we een donker silhouet dat scheef lijkt te staan ​​in het licht van de koplampen. De scène duurt slechts een paar seconden, maar is voldoende om een ​​horrorfilm even eenvoudig als effectief te maken.

De sequentie zou worden gefilmd in Roseburg, Oregon en zal dateren van 21 november 2021, maar het maakte pas onlangs furore, nadat de maker van de video, Carol Everett, deze op sociale netwerken had gedeeld. In een korte tekst schetst ze de omstandigheden van deze “ontmoeting”: “Mijn kleindochter Camryn en ik gingen de heuvel af. Toen ik op het punt stond onze poort te sluiten, begon ze in paniek te raken, ervan overtuigd dat ze iets achter een boom had gezien. verlicht door autolichten aan de andere kant van de weg.”

Lees ook:De terugkeer van de Michigan Dogman

Carol was een beetje geschokt door dit avontuur en zag liever alleen een toevallige ontmoeting met een groot dier. Maar nadat hij de video verschillende keren had bekeken, veranderde zijn mening: “Ik realiseerde me dat het geen beer was. In de afgelopen 40 jaar heb ik nog nooit iemand lange afstanden zien pendelen, laat staan ​​lopen, op deze weg, vooral ’s nachts.

READ  De Vega-C-raket, het zusje van Ariane 6, werd voor het eerst gelanceerd - LIVE

Lezen(…)

Lees meer over Paris Match