Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Google rolt de nieuwe versie breed uit

Na een presentatie van de nieuwe interface in februari 2022 lanceerde Google de massale implementatie van de nieuwe versie van Gmail met de Google Workspace-update.

Sinds februari 2022,

Google biedt aan om een ​​nieuwe interface voor zijn Gmail-berichtenservice te testen. Met deze maanden van testen is Google er nu van overtuigd dat het zijn nieuwe interface naar alle professionals kan uitrollen. Dit is de betekenis van het artikel gepubliceerd in de officiële blog Van Google Workspace Om aan te kondigen dat de interface per 28 juni 2022 wordt uitgerold.

Progressief publiceren

Vanaf nu zal Google doorgaan met het publicatieproces om de overgang naar de nieuwe interface vanAbonnement In deTerugtrekken. Vertaling: iedereen heeft nu toegang tot de nieuwe interface door de optie in de Gmail-instellingen te selecteren, maar geleidelijk zal Google de optie ongedaan maken en de nieuwe interface standaard inschakelen voor gebruikers. Ze kunnen teruggaan naar de oude interface door de opties te doorzoeken.

Gmail-gebruikersinterface 2022 Web
De 2022-interface voor Gmail // Bron: Google

De nieuwe versie van Gmail verandert de organisatie van de bekende maildienst niet fundamenteel. Bovenal biedt het een esthetische oplossing om de Google-service voor esthetische codes op Android uit te lijnen met zijn eigen pixels. De grootste verandering is de verhuizing naar een aparte kolom voor de verschillende Google-, Google Meet- en Google Chat-ruimtes, zoals aparte Mail-tabbladen. Dit verkleint het horizontale gebied van de interface, maar maakt het eenvoudiger.

Gebruikersinterface voor Gmail-webservices 2022
Bron: Google

Deze veranderingen brengen een frisse wind op de voorgrond, maar ze mogen onze gewoontes niet verstoren. Google belooft een snelle uitrol om de standaardweergave in de komende weken voor de meeste gebruikers te veranderen. Professionals en bedrijven zijn de eerste doelwitten, maar elke Gmail-gebruiker kan profiteren van deze update.


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.