Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alle gewijzigde Temporis 7, spreuken en volledige lijst

Temporis 7 151 aanbieding aangepast voor verzameling Duvos. Deze wezens vechten voor je en worden verzameld in de World of Twelve, elk met unieke spreuken. Kleine verrassing: sommigen hebben nogal sterke lethargie en epileptische aanvallen!

DOFUS: Alle gewijzigde Temporis 7, spreuken en volledige lijst

Vuur, Aarde, Water, Lucht, Pull Pa, Pull PM, Tank, Do Pou, Support… Met de volledige lijst van Altered kunnen we alleen maar zien dat Ankama zijn best heeft gedaan om aan alle spelmodi te voldoen. Wachtend, we merken ook een groot deel van de multi-items of ni op, duidelijk gecombineerd met andere mogelijkheden.

Je zult ook merken dat veel “legendarische” mods “negatief” hebben. Deze spreuken worden automatisch geactiveerd aan het begin van een gevecht en zorgen voor directe of indirecte effecten. Een beetje zoals die klas, maar alleen ego├»stisch voor een veranderingspersoon. Voor actieve spreuken zijn de meeste in 3 of 4 AP, met vrij hoge selectielimieten bij elke beurt om misbruik te voorkomen. Jammer als je een les wilt spelen met een PA-cadeau!

De volgende tabel is dynamisch. Voel je vrij om te zoeken naar een specifiek item dat is gewijzigd om de spreuken te achterhalen of, omgekeerd, op zoek naar een effect (bijv. brandschade) om objecten met een vergelijkbare spreuk te gebruiken.

nummer icoon Titel Tekort spelling symbolen spreuken
nummer icoon Titel Tekort spelling symbolen spreuken

Waar kan ik mijn land wijzigen?

Naast het vastleggen in het wild, kunnen sommige mods zichzelf ook zien als Mega Evolve! Megatampering is gebaseerd op het beroep van Bestiologist en met weinig middelen, geeft het je krachtige nieuwe wezens om uit te rusten. Voor meer informatie over de onderscheidingen, Dit artikel is voor jou gemaakt.

READ  Forza Horizon 5: Online problemen en bugs opgelost door Playground Games | Xbox One