Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verrassing, het spel is gratis voor Gold-leden

[MAJ le 02/08 à 21h03] Toen dat gezegd was, heb ik me meteen teruggetrokken! Volgens de feedback van verschillende spelers start de game niet meer op en wordt er een foutmelding weergegeven alsof je de game niet bezit en dat het een bètaversie is. Het probleem lijkt te worden veroorzaakt door een vertaalfout. Je kunt niet elke keer winnen!

Soms staat de Microsoft Store vol met welkome afleiding voor gamers. Onaangekondigde promoties of gratis games uit het niets zijn slechts enkele voorbeelden van wat sneller gevonden kan worden. Dit keer gaat het om de tweede categorie. In feite is de Ultimate Evil-versie van Diablo III Verschijnt gratis voor Gold-leden in de Microsoft Store. De informatie werd gisteren gepubliceerd via het Twitter-account:

Na controle konden we de titel zonder zorgen downloaden en spelen. Vreemd genoeg verscheen de game niet in de lijst met titels van deze maand of in de lijst met Free Play Days-games. De release bevat ook alle content die tot nu toe in de game beschikbaar is, inclusief de uitbreiding met de necromancer-klasse. Nog steeds raar, eenmaal geïnstalleerd maakt de titel geen gebruik van het vermelden van goud of het verschijnen in games die eigendom zijn. Het is dus moeilijk in te schatten of hij zich zal moeten terugtrekken, maar de situatie is op zijn zachtst gezegd grappig. Verder, In het licht van de huidige druk rond Activision-BlizzardElk gepubliceerd werk staat in de schijnwerpers. Ieder van jullie is vrij om te beslissen of je de titel wilt pakken of niet.

READ  Castlevania keert als eerste terug in Dead Cells - GameSpot