Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

PS5: upgrade op controller-oplader

Goed plannieuws PS5: upgrade op controller-oplader

En

Er is een geweldige promotie op Amazon op deze set controller-opladers. Met de -15% applicatie is deze lader verkrijgbaar voor nog geen 15 euro! Uitstekende kans om ruimte en tijd te besparen!

Ondanks het tekort was Sony’s laatste console op de een of andere manier uitverkocht. Of het nu gaat via voorbestellingen, aanbiedingen, wachtrijen, het bijhouden van de voorraad of zelfs doorverkoop, misschien heb je eindelijk je felbegeerde console.

Die laatste bevat een geheel nieuw type controller, de DualSense. Na het succes van de klassieke console uit het Dualshock-assortiment, brengt het zijn aandeel aan nieuwigheden en innovaties.

Koop PS5-controlleroplader voor € 14 bij Amazon

In het bijzonder behouden we de geheel nieuwe finesse op het gebied van trillingen en vooral de beroemde haptische feedback. Dit laatste verwijst naar het feit dat console-triggers reageren op de actie die u wilt uitvoeren. Dus of je nu met een voertuig in de modder rijdt, een boog buigt of een automatisch geweer afvuurt, de sensaties die je zult ervaren zullen compleet anders zijn!

Omdat deze controllers draadloos zijn, is het noodzakelijk om ze regelmatig op te laden. En om hun batterij zo lang mogelijk te behouden, is het aan te raden om voor een oplader te gaan die dit aankan.

Deze oplader van HeysTop is perfect voor dit soort gebruik! Hij kan twee controllers tegelijk opladen en kan ze in 30 minuten tot 50% opladen. Bovendien wordt hij eenvoudig in de USB-poort gestoken met de indicatie van de laadstatus van de controllers.

READ  Waarom de volgende generatie weersatellieten alles uit elkaar zal scheuren

Functies van de HeysTop-controlleroplader

Deze controller-oplader kan twee DualSense-controllers voor PS5 tegelijkertijd opladen. Aangedreven door een USB-C-poort, kan dit apparaat in realtime de oplaadstatus van elk van de controllers aangeven.

Bovendien kunnen we vertrouwen op zijn infrastructuur om consoles effectief te beschermen. Zo is er bescherming tegen overstroom, oververhitting, overspanning en kortsluiting. Alles is voor minder dan 15 euro verkrijgbaar op Amazon.

Koop PS5-controlleroplader voor € 14 bij Amazon

PS5: upgrade op controller-oplader

PS5: upgrade op controller-oplader

Beste PlayStation 5-deals

Deze pagina bevat gelieerde links naar enkele van de producten die JV voor u heeft geselecteerd. Elke aankoop die u doet door op een van deze links te klikken, kost u niet meer, maar de online handelaar betaalt ons een commissie.
Lees verder.