Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Resident Evil Village: Bruce Willis’ aanwezigheid in het spel wordt mogelijk gemaakt dankzij de mod!

game nieuws Resident Evil Village: Bruce Willis’ aanwezigheid in het spel wordt mogelijk gemaakt dankzij de mod!

Resident Evil Village werd begin mei gelanceerd en heeft wereldwijd 4,5 miljoen stuks verkocht. Fantastisch succes van de laatste compilatie tot nu toe, waardoor we Ethan Winters en Chris Redfield kunnen vinden. Sinds de release heeft één groep spelers het fantastisch gehad: deposanten.

Velen van hen hebben al genoten van de titel, Wijzig de reacties in het bijzonder en van de kant van mevrouw Dimitrescu. Veel van deze mods hebben een grappige kant, zoals degene die de hoed van de tegenstander laat groeien. Vandaag nodigen deposanten ons uit om precies dat te doen Maak kennis met de wereld van Resident Evil en de wereld van… die hardLegendarische actiefilmserie. Nieuwe mod, gemaakt door Moin donker valtier Het gezicht van Chris Redfield mag vervangen worden John MacClane, gespeeld op het scherm door de beroemde Bruce Willis.

Het 3D-model is compleet en de eerste tests toonden geen probleem met gezichtsanimatie of visuele effecten. De situatie is: om te downloaden van
Nexus Mod.-platform, het proces kan worden waargenomen op Het officiële kanaal van de maker Maar pas op, het onthult een zeer geavanceerde spelreeks en introduceert dus een hoog risico op schade. Wat er ook gebeurt, hier zijn enkele foto’s van Bruce Willis in Resident Evil Village.

Over Resident Evil Village

Over MalloDelic, Jeuxvideo.com

door malodelic, journalist jeuxvideo.com

plaatsvervanger

READ  Blizzard haalt twee twijfelachtige World of Warcraft-grappen uit