Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mark Gurman’s Apple Silicon Roadmap: MacBook Pro, Mac mini, iMac en Mac Pro tegen eind 2022

De overgang naar Apple Silicon-chips zou twee jaar moeten duren, zoals Tim Cook al uitlegde. En met de lancering van de eerste MacBook Air, MacBook Pro en Mac mini M1 in november 2020, laat dat de fabrikant tot november 2022 over om dat doel te bereiken. Als uw iMac is ge├╝pgraded naar de Home-chip in afgelopen mei, er zijn nog een paar computers om uit te rusten!

Wat is de volgende Mac die deel gaat uitmaken van de kleine Apple Silicon-familie?

in een Het nieuws Op zondag maakte Mark Gurman de balans op van Apple’s roadmap voor de komende maanden, die voor velen van ons zeker het A-boekje zal doen opblazen. nieuwsgierig naar Bloomberg Zo wordt de nieuwe “M1X” MacBook Pro in de komende maanden verwacht, spoedig gevolgd door de high-end Mac mini – zeker ter vervanging van het Intel-model dat nog te koop is.

De iMac-reeks zal eind volgend jaar de transitie hebben voltooid en we verwachten een krachtigere en grotere versie (32 inch?). Een opnieuw ontworpen MacBook Air, misschien met een MagSafe-poort terug, zal ook in de kaarten zijn voor 2022. Ten slotte is er het grote stuk, de Mac Pro. Apple werkt aan een compactere behuizing dan de huidige Gurman Tower laat zien. Dit model zal ook volgend jaar worden gelanceerd, niet uiteindelijk.

Bloomberg: krachtige chips voor de 14- en 16-inch MacBook Pro verwacht deze zomer

Bloomberg: krachtige chips voor de 14- en 16-inch MacBook Pro verwacht deze zomer

De toekomstige Mac mini en Mac Pro zullen harten hebben, heel veel harten

De toekomstige Mac mini en Mac Pro zullen harten hebben, heel veel harten

Apple heeft echter volkomen gelijk om deze overgang naar een gedwongen rally te maken gebrek aan componenten En logistieke zorgen Wat biedt werken op afstand? De Mac M1 is echt een hit, om te geloven schattingen En Maker resultaten. Apple zou immers nog niet helemaal klaar zijn met Intel-processors: de “big tower”-update van Mac Pro zit nog steeds in de pijplijn volgens Gurman, en waarom niet Met Ice Lake Xeon W-3300 (chipset).

READ  Xbox kondigt Space Jam aan voor Xbox Game Pass en 3 speciale consoles | Xbox One