Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tales of Arise is beschikbaar voor pre-download op Xbox One en Series X | S | Xbox One

Je houdt van J-RPG’s, verhalen over opstanding Is de volgende titel die je aan je gamebibliotheek wilt toevoegen en het is ongelooflijk dat je er vanaf de eerste minuten van de release niet van kunt genieten?

Als je het vanaf 10 september wilt spelen, zul je blij zijn te weten dat het spel al niet alleen beschikbaar is voor pre-order, maar ook voor pre-download.

Tales of Arise vooraf installeren

Xbox One- en Xbox Series X-spelers | S, je kunt nu beginnen met downloaden verhalen over opstanding. Om het te installeren, niets is eenvoudiger, ga gewoon door l’applicatie xbox mobiel Of via de App Store vanaf de gameconsole. Zorg ervoor dat u de gewenste versie selecteert, waarvan er één is geoptimaliseerd voor consoles van de nieuwe generatie.

Tales of Arise in de Microsoft Store

Herinnering, verhalen over opstanding Verwacht op 10 september 2021 op Xbox One en Xbox Series X | S, PlayStation 4 en 5, evenals op pc via Steam.

Pijn en verlies van herinneringen. Niet-verwijderbaar masker. Het mysterie rond de tirannie van Rina. Ontketen de waarheid met het brandende zwaard.

300 jaar geleden viel Reina Al-Dahna binnen. Al-Dahna staat nu onder het juk van Rina. Het is dan dat een jonge man een mysterieus meisje ontmoet en besluit het zwaard te grijpen.

Ontdek een bevrijdend verhaal met meer expressieve karakters dankzij de nieuwe generatie graphics!

READ  Hoe u de Android 12-bèta op uw smartphone installeert