Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Véronique Genest in geldnood? “Ik heb mijn ex-vrouw verantwoordelijk”

Op “L’instant de Luxe”, exclusief beschikbaar op Télé Star Play, legde actrice Véronique Genest haar financiële problemen vast omdat ze verantwoordelijk was voor haar ex-vrouw, Mayer Bokobza.

Zit Véronique Genest in financiële problemen? Dat is wat ik suggereerde… in het programma “L’instant de Luxe” uitgezonden alleen op het platform Star Play-tvDe actrice legde uit dat ze naast haar familieleden ook voor haar ex-vrouw Mayer Bokobza moest zorgen. Ondersteuning vergemakkelijkt zijn dagelijks leven dus niet, integendeel. “Ik heb de leiding over mijn moeder bij EPHAD, ik heb de leiding over de ex-vrouw van mijn man… we houden mensen en niet het soort dag nadat we stoppen.” Véronique Genest uitgelegd. Volgens haar zit haar ex-vrouw “aan de RSA”. “Hoe doen we dat? Waar woon je? Het is ingewikkeld.Ze voegde eraan toe.

Als het een vertaler is Julie Lescout Ze worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze worstelt met “enorme” dagelijkse lasten. “We hebben enorme dagelijkse uitgaven. Dit is het leven. Ik zal mezelf niet dragen. Als ik deze uitgaven heb, is dat omdat ik ze kan hebben. Ik heb zoveel nodig om te leven” uitgelegd. Terwijl gastvrouw Jordan probeerde te achterhalen of ze 10.000 euro per maand nodig had om van te leven, zei alleen Véronique Genest: ‘Ik heb veel nodig. Ik zal je geen nummer vertellen.’ Om geen astronomische bedragen uit te geven, staat de actrice zichzelf niet te veel genoegens toe: “Ik ben geen verspilling. Ik ga zelden naar een restaurant. Twee jaar lang heb ik niets gedaan. Als ik kleding koop, is dat 30 euro.

READ  Met Wild Animal maakt Joel Decker zijn lezers tot meer co-auteurs dan ooit tevoren

Véronique Genest: “Ik bereik het einde van een reserve”

“Ik had een reservering, maar ik ben bijna klaar. Twee jaar later … heb ik geen rollen aangeboden gekregen die me opwinden. Ik heb zoveel rollen in mijn leven gedaan dat ik geen kleine rollen wil spelen (… ) Ik zou graag mooie rollen willen” Veronique Genest concludeerde.

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen