Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alexandra (Koh Lanta) ‘hurkend of zelfs een beetje dom’ antwoordt de overdonderde avonturier van de critici

Alexandra (Koh Lanta) ‘hurkend of zelfs een beetje dom’ antwoordt de overdonderde avonturier van de critici

Alexandra Je hebt misschien gewonnen Koh Lanta, de vier landen In 2020, om in de cast te zijn voor het huidige All Stars-seizoen, ziet het er niet zo uit Nog steeds niet unaniem onder de kijkers. Sommigen vinden het niet de moeite waard om terug te keren naar het TF1-programma. De beledigende opmerkingen deden de belangrijkste belanghebbende een sprongetje maken, maar hij dacht dat ze er toch in slaagde te bewijzen dat ze een formidabele avonturier was. Gekwetst en vooral erg overstuur door de critici, reageerde ik op hen in Pagina’s scherm sterEn Die wordt gepubliceerd op maandag 27 september.

Ik ben het zat om weer van buiten genomen te worden, een rondzwevend meisje of zelfs een beetje dom‘, ik had er spijt van. Om verder te gaan:’Zelfs na het winnen 4 landenIk heb geen legitieme foto zoals de anderen, dat vind ik gek. Ik moet nog wat aan de riemen trekken om te bewijzen dat ik hier ben. “

In de laatste aflevering van Koh Lanta, de legendeHoe dan ook, Alexandra legde zeker slechte tongen het zwijgen op toen ze was brak wereldrecords Tijdens het proces van luiheid. De moeder van Lana en Vavali slaagde erin het record van 3:26 vast te houden. Een verbazingwekkende prestatie stelde haar in staat om Jade voor te blijven, die het vorige vrouwenrecord had. Claude won uiteindelijk het evenement na 3:47 uur.

Maar maak je geen zorgen, Alexandra heeft iets om trots op te zijn. “Ik moet vechten tegen vooroordelen zoals veel mensen zoals ik, om rekening mee te houden, maar Maar dat zal sommigen er nooit van weerhouden me kreupel, zwak, zorgzaam of gehurkt te noemen. (…). Maar hier ben ik op deze legendarische luie test en ik wil…Ze herinnerde zich op Instagram na de uitzending dat ze littekens had die aan dat moment deden denken.

READ  Delphine Colas (Large Families) troost haar ouderen, Selena en Gabrielle, en deelt een reeks goed nieuws