Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een groep sterren op de groene loper van het Academy of the Moving Image Gala

Het Museum of the Moving Image van de Academie in Los Angeles hield zaterdagavond een prestigieus feest voorafgaand aan de geplande opening op 30 september.

Lady Gaga, Tom Hanks, Nicole Kidman, Orlando Bloom, Cher, Christopher Nolan… Grote filmsterren woonden zaterdag de openingsceremonie bij van de Academy of Motion Picture in Los Angeles. Het doel van de avond was om geld in te zamelen voor het museum dat educatieve programma’s gaat lanceren. Onder de woorden van sterren Tom Hanks, Bob Iger, Annette Bening, Ava DuVernay, Nicole Kidman en Ted Sarandos werden de carrières van de Ethiopische regisseur Haile Jeremiah en de Italiaanse actrice Sophia Loren geëerd, beide in Los Angeles.

Van “Vanity Fair”, die enkele verhalen van de avond vertelde, probeerde Denis Villeneuve een barman niet te verwennen in het nieuwe sci-fi-epos, ‘Dune’. Halle Berry omhelsde Nicole Avant. JJ Abrams maakte Benedict Cumberbatch veel aan het lachen. Katy Perry gaf wat advies aan Opkomende popster Olivia Rodrigo Evenals zijn telefoonnummer.

De instelling, die op 30 september officieel haar deuren opent, biedt de mogelijkheid om meer te weten te komen over de geschiedenis, technische vooruitgang en culturele impact van de filmindustrie. 12 miljoen foto’s, 190.000 filmessays, 80.000 scenario’s en 50.000 posters zullen worden ingediend, uit “Vogue Spanje”. Items van Cary Grant, Katharine Hepburn en Alfred Hitchcock zullen ook te zien zijn, evenals enkele originele items uit films zoals Dorothy’s robijnrode schoen uit “The Wizard of Oz” of de originele single shark die uit “Teeth of the Zee.”

Klonen is verboden