Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

GESCHIEDENIS: Gisteren brak Bruno het wedstrijdwinnende record in Frankrijk door meer dan een miljoen te winnen in “12 Midi Inversions” van Jean-Luc Richmann op TF1 – VIDEO

Hij brak zojuist het record voor wedstrijdoverwinningen in Frankrijk! Bruno, de favoriet om gisteren de “12 Kicks in the Noon” op TF1 te winnen, overtrof 1 miljoen euro aan inkomsten en geschenken. Op zijn 242 post sinds 20 januari beantwoordde Bruno gisteren een vraag over de actrice die Cleopatra inspireerde in “Asterix” (Elizabeth Taylor).

“We hebben te lang op dit moment gewacht. Bravo voor al je info!” schreeuwde Jean-Luc Richman.

Fans van de show wachten al dagen op het moment dat Bruno het laatste record zal slaan: het is nu gedaan, dat door deze zaterdag 10.000 euro te winnen, de jackpot de 1 miljoen euro overschreed en nu netjes staat. tot 1.002.907 euro (inclusief geschenken en winsten).

Hij heeft geen miljoen euro meer gewonnen in een spelshow sinds 2004 in Frankrijk en Marie Friedel’s deelname aan “Who Wants to Make Millions”? Met zijn prijzenpot van meer dan 2.000 euro werd Bruno de winnaar na het winnen van het grootste bedrag in een Franse spelshow.

Als Bruno nu de grootste winnaar is van de spelshows in Frankrijk, heeft hij nog een weg te gaan voordat het wereldrecord wordt bezegeld. Deze is van de Spanjaarden, Los Lobos. In 2019 wonnen deze kandidaten in de game “Boom”, aangepast door TF 1, 4.130.000 euro – en tot 7 miljoen euro door inzendingen toe te voegen in speciale edities.