Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Shhh: Zazie herformuleert Jennifer in ‘The Voice’

De derde en laatste avond van blinde audities voor de film “The Voice – All Stars” eindigde op zaterdag 25 september. En netizens ervoeren wat spanningen…vooral tussen Zazi en Jennifer!

Aanstaande zaterdag 25 september een nieuwe aflevering van “Zakiriya Season”het geluid“Uitgezonden op TF1. Voor deze speciale editie getiteld”Alle sterren“, die de meest prominente kandidaten van de afgelopen tien jaar samenbrengt, de passie is op tijd. Als Olympe vorige week tot grote vreugde van de kijkers terugkeerde, is de opmerking van Florent Bagni zo ongrijpbaar dat niemand het opmerkte. Na het horen van dit talent zingen hij zei: “Je moet weer gaan sporten”, een opmerking die door veel netizens als xenofoob wordt beschouwd. De kunstenaar wilde echter de essentie van zijn denken herstellen om elke controverse te vermijden. Hij had het niet over sport, hij had het over een spier in zijn stem.

Jennifer is nog steeds ‘indrukwekkend’

Vanavond was de laatste avond van blind testen hiervoor.”The Voice – All Stars.” Zoals hij gewoonlijk doet, Jennifer maakte indruk op de netizens Door bijna alle kandidaten te leren kennen, gewoon door hun stem te horen. Sommigen beschouwden het zelfs als ‘Out of Earth’ omdat het er geweldig uitziet en onverslaanbaar is in een game.Wie is dit ?

“Bedankt”

Maar de trainer”het geluid“Misschien was het een beetje ingewikkeld voor haar collega’s. Toen Eko blindelings begon te zingen”Afbreken“Een nummer van Moran, Jennifer was bijzonder ontroerend en nostalgisch. Ze legde uit dat ze dit nummer altijd zong toen ze klein was. Toen begon ze de teksten te lezen terwijl Echo Zazi irriteerde.”een punt is Dus hij knipte zijn ster af en liet los “val“Dat kwam recht uit het hart. Na deze kleine interventie die zowel Micah als Jennifer verraste, netizens, die genoten van deze uitwisseling, zeiden ze”dankjewel“Naar Zazie!

READ  Grace (Koh Lanta) 'agressief' en 'respectloos': haar houding ten opzichte van Quentin is alom bekritiseerd

“Hij rookt mij”

In ieder geval miste Mika niets, maar bespotte hij zijn partner Jennifer zachtjes. De reactie amuseert sommige Twitto’s.

Ondanks deze geringe hoogte heerst er op het plateau een goede sfeer”The Voice – All StarsDe goede verstandhouding van de jury is een van de sterke punten van dit jubileumseizoen, dat wekelijks TF1-kijkers blijft verrassen.

Deze inhoud kan je ook helpen Interessant :