Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Stranger Things op Netflix: Trailer vol mysterie voor seizoen 4

Vincent Formica

filmjournalist

Al heel vroeg ontdekte Vincent Formica het werk van Martin Scorsese, Coppola, De Palma en Steven Spielberg. Dankzij deze peetvaders van de cinema zal hij diep van de zevende kunst leren houden en een eclectische filmische passie smeden.

Netflix heeft eindelijk de eerste beelden onthuld van het langverwachte vierde seizoen van Stranger Things! En het minste wat we kunnen zeggen is dat onze helden nieuwe, ondoorgrondelijke mysteries het hoofd moeten bieden!

Netflix

Het was te verwachten en hier is hij dan eindelijk! Tijdens “The Tudum Show”, een speciaal evenement voor fans, onthulde Netflix een trailer voor seizoen 4 van Stranger Things. Dit neemt ons mee naar het verleden, naar het hart van een vreemd huis, het huis van de familie Creel.

Deze laatste lijkt onderhevig te zijn aan vreemde bovennatuurlijke verschijnselen die verbonden zijn met de omgekeerde wereld. Dan gaan we terug naar de jaren ’80, met de kleine band van Hawkins die het gebouw binnenkomt, en nu is het verlaten.

Er komt een gruwelijke sfeer uit deze eerste beelden, die misschien een nog donkerder seizoen 4 inluiden. Wat als de klok die aan het einde van de trailer uitvalt, een voorbode is van je tijdreisplot?

Netflix heeft geen releasedatum aangekondigd, inhoud die bevestigt dat deze beschikbaar zal zijn in 2022.

READ  Astrid Philon gedwongen af ​​te vallen? Zijn beproeving tijdens het filmen van Extreme Limit