Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verlaten stelletje midden op zee tijdens hun huwelijksreis krijgen 5 miljoen dollar

Verlaten stelletje midden op zee tijdens hun huwelijksreis krijgen 5 miljoen dollar

Hij werd geheel aan zijn lot overgelaten De Stille Oceaannaar Hawaii. Dat is wat een paarDe Amerikanen wiens huwelijksreis in september 2021 in een nachtmerrie veranderde, rotatie Wachter. Elizabeth Webster en haar man, Alexander Burkle, hebben al een boottocht gemaakt voor een snorkelsessie aan de kust van Lanai. Maar de bemanning was niet van plan te wachten tot ze terugkwamen om te vertrekken.

Zo gingen de 44 passagiers omstreeks 10.50 uur het water op, toen de boot net was aangemeerd. Ze moesten een uur later terugkomen om nog een plek te bemachtigen Duiken alvorens terug te keren naar de haven gepland voor 15.00 uur. Het paar, ervaren, zou naar het noorden beginnen te zwemmen voordat ze rond 11.50 uur probeerden om te draaien, NBC rapporteert. Hoe verder ze echter gaan, hoe meer de pasgetrouwden de boot zien wegdrijven.

Ze zwemmen onder moeilijke omstandigheden naar de kust

“De eisers realiseerden zich dat het schip hen had verlaten en niet voor hen zou terugkeren, en besloten dat hun enige optie om te overleven op dat moment was om terug te keren naar het land”, zegt de advocaat van het echtpaar dat besloot een klacht in te dienen tegen het zeil. . Mao reisbureau. Zo zwommen de Amerikanen in zeer moeilijke omstandigheden naar de kust. Ze werden rond 13.00 uur gered door een eilandbewoner toen ze uitgeput en uitgedroogd waren.

Volgens door NBC ingeziene gerechtelijke documenten werd niet voldaan aan de veiligheidseisen voor deze vlucht. De bootkapitein zou de passagiers niet de exacte vertrektijden, de terugweg op de boot of de te volgen procedures in geval van nood hebben verteld.

READ  In een dierentuin in de Verenigde Staten is een schone giraf geboren, wat een zeer zeldzaam geval is

Drie tellen

Volgens de advocaat had de bemanning twee aanklachten uitgevoerd, waaruit bleek dat twee van de deelnemers vermist waren. Bij een derde telling zou hij uiteindelijk concluderen dat de 44 vakantiegangers aanwezig waren, en zo besluiten de reis voort te zetten. “Het was erg ongeorganiseerd. Iedereen bleef in beweging, stond op tijdens het tellen”, zegt een passagier. Erger nog, de persoon kan het paar waarschuwen voor de afwezigheid in het vliegtuig, maar niet worden gehoord.

Elizabeth Webster en Alexander Burkle aangeklaagd wegens “nalatigheid” en “emotioneel leed”. Het paar eist $ 5 miljoen van het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de reis.