Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verenigde Staten: Blizzard in Californië

Verenigde Staten: Blizzard in Californië

gepubliceerd

Videolengte: 1 minuut.

Frankrijk 3
Artikel geschreven door

Pelletier E, RevateursFTV, Apio C, Revedone E – Frankrijk 3

Frankrijk Televisies

Zware sneeuw viel op zaterdag 25 februari in Zuid-Californië en verraste de bewoners die zich tegen de kou moesten wapenen.

Sneeuw valt op de kusten van Californië, de Great White in het westen van de Verenigde Staten, een uitzonderlijke weersituatie die al een paar dagen in de regio valt, en toch staat het bekend om zijn zonneschijn. De verkeersomstandigheden zijn moeilijk met de wegen afgesloten en sneeuwval probeert de weg vrij te maken. 100.000 huishoudens komen zonder stroom te zitten als gevolg van een van de ergste winterstormen in decennia.

Sommigen vereeuwigen de scène

Maar de sneeuwval verrukt ook kinderen en verrast volwassenen, van wie sommigen het tafereel vereeuwigen. “Het is lang geleden dat ik sneeuw heb gezien en ik mis het.”zegt een man. “Het is geweldig, we komen hier regelmatig en zien al deze landschappen bedekt met sneeuw, het is echt vreemd, het is prachtig”En hij voegt er nog een toe. In Noord-Californië, in een dierentuin, profiteren ijsberen van poedersneeuw.

READ  Matteo Salvini eist excuses of ontslag van Ursula von der Leyen