Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verduidelijkingen over de verandering tussen versies van Dragonflight – World of Warcraft

Met voorbestellingen open voor DrakenvluchtBlizzard geeft veel uitleg over de overgang van de ene versie naar de andere. Vind alle details hieronder.

Upgrade van Base Edition, Heroic Edition of Epic Edition naar Collector’s Edition

Als je een gedownloade versie van Dragonflight hebt gekocht in de in-game store of Blizzard-winkel, maar uiteindelijk een Collector’s Edition wilt, zullen we de gedownloade versie automatisch aan je terugbetalen in de vorm van tegoed aan je deur. – Blizzard-munt, op voorwaarde dat je je Collector’s Edition-sleutel invoert vóór 31 december 2023, 08:59 uur PST. Zodra dit is gebeurd, wordt het saldo automatisch aan u uitbetaald voor het bedrag van de oorspronkelijke transactie op uw account.

Vergeet niet uw Collector’s Edition-sleutel in te voeren vóór 31 december 2023, 8:59 AM PT, aangezien het automatisch inwisselen van de Blizzard-portemonnee na deze datum wordt uitgeschakeld.

Opmerking: als u wilt upgraden naar een duurdere versie, dekt het toegevoegde bedrag alleen de kosten van de eerste gekochte versie. Dit zijn de mogelijke scenario’s:

Epische editie > Verzamelaarseditie

Als je de Epic Edition van Dragonflight hebt gekocht en de Collector’s Edition hebt gereserveerd, komt het bedrag dat aan je Blizzard-portemonnee wordt toegevoegd overeen met de kosten van de Epic Edition.

Heroic Edition > Epische editie > Collector’s Edition. Heroic Edition > Epische editie > Collector’s Edition

Als je de Heroic Edition hebt gekocht, een upgrade naar de Epic Edition hebt uitgevoerd en vervolgens de Dragonflight Collector Edition hebt gereserveerd, is het bedrag dat aan je Blizzard-portemonnee wordt toegevoegd gelijk aan de kosten van de oorspronkelijk gekochte Heroic Edition.

READ  GIGABYTE introduceert RTX 3080 12GB AORUS, gaming en Eagle

Heroïsche editie > Verzamelaarseditie

Als je de Heroic Edition van Dragonflight hebt gekocht en de Collector’s Edition hebt gereserveerd, komt het bedrag dat aan je Blizzard-portemonnee wordt toegevoegd overeen met de kosten van de Heroic Edition.

Basiseditie > Heroïsche editie > Collectorseditie

Als je de Basic Edition hebt gekocht, hebt geüpgraded naar de Heroic Edition en vervolgens de Dragonflight Collector Edition hebt gereserveerd, is het bedrag dat aan je Blizzard-portemonnee wordt toegevoegd de kosten van de gekochte Basic Edition.

Basiseditie > Heroïsche editie > Epische editie > Collectorseditie

Als je de Basic Edition hebt gekocht, vervolgens hebt geüpgraded naar de Heroic Edition, daarna de Epic Edition en uiteindelijk de Dragonflight Collector Edition hebt gereserveerd, is het bedrag dat aan je Blizzard-portemonnee wordt toegevoegd gelijk aan de kosten van de oorspronkelijk gekochte Basic Edition.