Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Op de Switch is dit spel letterlijk onmogelijk om te voltooien!

De game is al twee weken beschikbaar in de eShop, maar nog geen speler heeft hem kunnen voltooien.

Hoewel een must-have en een favoriet bij fans, veroorzaakt deze game sinds de release op de Nintendo Switch op 8 juni problemen voor gamers. Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords Het is terug op een grote manier in een geremasterde versie op de Nintendo Hybrid-console in Een kopie bedoeld om de titel van Bioware te sublimeren Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 2005. Deze iteratie van het spel herstelt officieel voor het eerst inhoud die was weggelaten uit het oorspronkelijke auteurschap, maar om er toegang toe te krijgen, moet je het nog steeds voltooien. Maar op dit moment is geen enkele speler in staat geweest om deze prestatie te bereiken.

De donkere kant van geremasterd

Het lijdt geen twijfel dat het oneindig moeilijk is om het spel voor de spelers oneindig te maken. Spelers hebben alles geprobeerd, maar Kotor II Op de schakelaar is Echt onmogelijk om af te maken. Reden: een bug die het spel bij de bron verbreekt en elke voortgang naar het midden van het spel verhindert.

Het is niet ongewoon om te zien dat games in slechte staat worden uitgebracht, maar dit resultaat is verrassend (en teleurstellend) omdat het uit een game-port komt. Het is niet verwonderlijk dat spelers de studio die de game ontwikkelde, vroegen of ze op de hoogte waren van dit grote probleem. Aspyr besloot de eerlijkheidskaart te spelen en antwoordde dat ze volledig op de hoogte zijn van het probleem en bezig zijn het zo snel mogelijk op te lossen in de volgende patch van het spel.

Ridders van de Oude Republiek II Het had zijn deel van de problemen toen het oorspronkelijk in 2005 werd uitgebracht, maar 17 jaar later opnieuw zo’n fout maken in een tijd waarin de technologie zo geavanceerd was, getuigt van een duidelijk gebrek aan inspanning van de kant van de teams bij Aspyr. Het is dus te hopen dat de patch snel genoeg arriveert om spelers in staat te stellen hun avontuur voort te zetten.

READ  WhatsApp-berichten werken vanaf 31 mei niet meer voor sommige smartphones

Aspyr is ook verantwoordelijk voor het bereiken vanPS5-replica van de originele Knights of the Old Republic, waarvan de releasedatum nog niet is aangekondigd. Hopelijk wordt deze nieuwe titel uitgebracht zonder onoverkomelijke bugs…