Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Starfield: A New Planet onthuld in de Xbox Game Pass-trailer | Xbox One

Bethesda heeft het deksel op een nieuw rollenspel getild dat volgend jaar uitkomt. sterrenveld Het is absoluut een van de meest verwachte Xbox-games van dit moment, en in een geheime video is een nieuwe gamereeks onthuld.

Een nieuwe planeet en vreemde black metal

Om deze paar seconden aan nieuwe functies te zien, moet je je concentreren op de onderstaande video waarin enkele van de aankomende PC Game Pass-games worden belicht, waaronder Starfield. En dit zijn twee nieuwe sequenties die een uitdaging zijn voor ons vandaag.

Eerst ontdekken we een omgeving die we nog niet eerder hebben gezien. Dit is gemaakt van rotsen, maar we kunnen ook hoge bomen aan weerszijden van het personage zien lopen in het midden, allemaal onder een sterrenhemel met een vreemd kleurrijke sfeer.

In de tweede vind je een mannelijk personage in een pak in een zeer donkere omgeving waar verschillende zwarte en kubusvormige metalen zweven voordat zijn hand een stuk probeert te grijpen.

Dat is het ? Ja, dat is het, maar daar houden we het voorlopig bij, want Bethesda zal de game zeker niet elke dag vertonen, aangezien deze pas in de eerste helft van 2023 wordt uitgebracht. Als je meer over de game wilt weten, kun je omgevingen, planeten, leeftijd, gevechten of gameplay. Speel het, lees gerust ons profiel. alles over Starfield.

READ  iPhone 14: alleen grote schermen, betere foto's