Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De speler is boos dat zijn metgezel kan bevallen … tijdens een overval – World of Warcraft

Vandaag kwam ik een bericht tegen van LoveMimi097 op de subreddit TrueOfMyBorst, een plek waar iedereen zijn gedachten kan verzetten door een onderwerp te bespreken met leden van de gemeenschap. In haar ongeveer negende maand van de zwangerschap scheldt haar man haar uit dat de bevalling zou kunnen plaatsvinden op een nacht na een overval op de directeur in de mythische situatie …

Allereerst stel ik voor dat u de originele brief ontdekt, die voor de gelegenheid in het Frans is vertaald.

Mijn man speelt WoW en is boos dat de geboorte van onze pasgeborene in strijd is met een raid-schema.

Ik heb nog nooit zoveel pijn gevoeld.

Ik heb zijn gokgewoonten gedurende onze hele relatie geaccepteerd omdat ik niet de dominante vrouw wil zijn en ik wil dat hij gelukkig is. Alleen de afgelopen drie jaar ging hij erg laat naar bed. Hij praat de hele tijd over het spel en ik laat hem genieten van zijn stortvloed aan informatie.

Ik moet maandag naar het ziekenhuis omdat ik misschien ga bevallen. Hij zegt dat zijn raids met zijn gilde op dinsdag en donderdag plaatsvinden en dat hij tegen de laatste baas moet vechten op de legendarische moeilijkheidsgraad en dat dit misschien zijn enige kans is om dat te doen. De baby zou volgende week geboren kunnen worden.

Ik weet niet hoe ik me daarbij moet voelen of hoe ik ermee om moet gaan. Ik ben te bang om het spel op ons te kiezen.

Onnodig te zeggen dat er een potentieel goed geval is van World of Warcraft-verslaving. Ik zou graag willen weten of je jezelf ooit in een soortgelijke situatie hebt gebracht, of ken je iemand die het op een dag moeilijk had om WoW iets anders te laten doen? Merk op dat dit betrekking kan hebben op een ander videospel, waarbij WoW dit soort situaties niet monopoliseert.

READ  Apple, Google en Microsoft verenigen zich om het beëindigen van wachtwoorden te versnellen

In dit geval begrijpen we het lot van de toekomstige moeder. Met de stress veroorzaakt door het einde van de zwangerschap en de komst van een nieuw gezinslid, is het moeilijk om aan een dergelijke vraag van de echtgenoot te voldoen.

Ik stel me voor dat velen van jullie met WoW zijn begonnen toen je jonger was, en vandaag is je situatie geëvolueerd en heb je een man, zelfs kinderen. Hoe verzoen je je passie en je gezin?