Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verdacht van vals spelen na twee keer winnen door Scratch

Verdacht van vals spelen na twee keer winnen door Scratch

Een Braziliaan die in Italië woont, kreeg in drie weken tijd twee krasloten. Maar er zijn aanwijzingen dat hij misschien bedrogen is.

Ricardo TG was de eerste die als de meest fortuinlijke man van Italië werd beschouwd. Maar nu vermoedt hij dat hij een bedrieger is die mij misschien heeft kunnen bedriegen Lautomatica, Het cross-alpine equivalent van Française des jeux. Volgens berichten was de man binnen drie weken miljonair geworden Internationale post.

Het avontuur, dat aanvankelijk erg blij was, begon voor deze Braziliaan op 4 februari met een winst van 1 miljoen euro in zijn eerste kraslot. Wat zijn speelgewoonten niet leek te belemmeren, en na drie weken, nog steeds proberen te krabben, won Ricardo dit keer 2 miljoen euro.

Geheime informatie lekt?

Maar geluk is misschien niet de enige factor die hierbij betrokken is. De Italiaanse rechterlijke macht besloot inderdaad de bedragen die Ricardo had verkregen te bevriezen nadat hij verdachte elementen had ontdekt. De man heeft al zeer snelle overboekingen gedaan van zeer grote bedragen, in totaal zo’n 900.000 euro. Maar bovenal zou deze tegelzetter aan zijn bank hebben aangekondigd dat hij binnenkort nog eens vijf miljoen euro extra zou incasseren.

Lees ook: Mysteries van het nummer 13

Sterk vertrouwen in zijn gelukkige ster? Citeert een misverstand vanwege zijn bij benadering Italiaans. Het onderzoek verschuift meer naar interne collusie binnen het gamingbedrijf. De vermeende partner is ook het onderwerp van het onderzoek. Hij had vertrouwelijke informatie over Tab-desks kunnen doorgeven […] Lees verder

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: