Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cyril Firaud zwaait omhoog en onthult de alternatieve naam van Nagoy!

Cyril Firaud zwaait omhoog en onthult de alternatieve naam van Nagoy!

Cyril Feraud: Op 14 april kondigde Nagoy aan dat hij gestopt was met het verplaatsen van het spel.Iedereen wil hem vervangenOnze collega’s vroegen wie 20 minutenCyril Ferro sprak erover. Hij zou zelfs zijn alternatieve naam kunnen onthullen. De redactie van Objeko zal u vertellen welke gastheer sterke klap Hij zei precies.

Cyril Ferro: Nagui stopt met makenIedereen wil hem vervangen

Sinds 2006 is Nagy op de show.Iedereen wil hem vervangenNa 15 jaar goede en oprechte dienstverlening bereidt de facilitator zich erop voor Bladeren France’s Daily Game 2. Een zorgvuldig doordachte optie, met de behoefte aan verandering:Ik miste een beetje in mijn leven. Deze beslissing is goed doordacht. Het is bijna drie jaar geleden dat ik zei dat ik de game moest updaten, al was het maar om mezelf op te frissen. Ik voelde een kloof tussen mij en de showHet legt eerst en vooral uit. Toen zei hij dat iedereen van gedachten probeerde te veranderen. Maar hij nam zijn beslissing, het was al voorbij.

maar dat is niet alles. Ook in hetzelfde interview voor “ParijseNagy zei toen dat hij herhaaldelijk probeerde het spel te “updaten”, maar het mocht niet baten. In feite weigerde France 2, vooral de programmadirecteur Vast en zeker Voorstellen van de facilitator:Elke keer dat ik met ideeën kwam, leverden ze niet op. Misschien vanwege de angst voor afwijzing door kijkers. Resultaat, het is 15 jaar geleden dat het precies hetzelfde spel is als op de eerste dag“.

READ  'Het was een nachtmerrie': Stefan Bern neemt zijn 'noodzakelijke' plastische operaties in vertrouwen.

Cyril Féraud klaar om het over te nemen?

Als Nagui niet meer in de presentatie “Iedereen wil zijn plaats innemen”, gaat het spel verder. Daarom werkt het kanaal hard om een ​​alternatieve host te vinden. In een recent interview met onze collega’s van20 minuten“, Sprak Cyril Ferro erover. Allereerst wees de gastheer van Slam erop dat,”Was geen vraag ” Hij vervangt zijn collega uit Frankrijk 2. Aan de andere kant weet hij wie de leiding kan nemen: “Iedereen die zijn plaats wil innemen, wordt gewoon geproduceerd door hetzelfde bedrijf als Slam, Effervescence. Ik vind deze game geweldig, maar ik denk van wel Laurence Boccolini zou perfect zijn om te serveren“.

Het moet gezegd dat de naam van Laurence Boccolini de afgelopen weken steeds maar weer opduikt. In feite is het na het annuleren van twee programma’s vanaf het begin van het schooljaar volledig gratis om te kunnen aanbiedenIedereen wil zijn plaats innemenBovendien stopt Cyril Feraud daar niet. Hij legt uit dat de voormalige presentator van TF1 misschien wel heel binnenkort tekent: “Ik begrijp sowieso dat ze deze week aan het testen was. Ik denk dat ze perfect zou zijn in de show. Ze testen misschien andere mensen, maar vanaf nu heb ik deze informatie nietBij het typen van Objeko denken we dat het een bestand kan zijn Hassan idee. En jij, wat denk je ervan?

Wie kan het spel nog meer presenteren?

Als Laurence Boccolini volgens Cyril Feraud bovenaan de lijst stond om de fakkel van Nagui over te nemen, besloot de redactie van Objeko de andere namen te onderzoeken. Sinds de aankondiging van het vertrek van de host van France 2 zijn er zelfs veel meer mensen aangekondigd. Een paar dagen geleden kwamen onze collega’s uit ParijseDrie begeleiders getest: Laurence Boccolini, maar ook twee Belgische talenten waaronder Sara de Paduwa. Deze laatste is momenteel voorzitter van de gezamenlijke ochtendshow van La Une en Vivacité. Dit is niet haar eerste wedstrijd sinds ze met name Les Ambassadeurs organiseerde.

Hij noemde de tweede Belg niet, maar volgens informatie van onze collega’s wel uit Sudinfo.beGastheer en humorist, Cecile Gonga, zal in toenemende mate aanwezig zijn op de Franse tv. Stap voor stap, Humorist Belg is overgestapt naar Franse tv-toestellen, eerst met Tattoo Cover, en onlangs in een nieuwe versie van “Dit is geen rocket science“Op dit moment zijn dit uiteraard slechts tests, en niemand zegt dat een van de drie zal worden gekozen. Reageer gerust op dit artikel in de comments, we lezen het allemaal.”
READ  Le Grand Concours - Netizens bekritiseerde het programma gepresenteerd door Arthur