Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit robotbeeld werd onthuld op TPMP

Christian Quesada heeft het er nog steeds over. Hij dacht dat de gevangenis een les voor hem zou zijn. Het is precies het tegenovergestelde. We vertellen je alles!

Op zoek naar christelijke knippen!

Sinds de eerste uitzending heeft de show van Jean-Luc Richman kijkersrecords gebroken. In feite, dankzij hun algemene kennis, mijn kandidaten 12 uur stakingen Het scherm licht op. Dit is waarom, wanneer we terugkomen op een pad Bij Christian Quesada stromen tranen en woede in ons hoofd. We begrijpen niet hoe we het drama kunnen missen. De voormalige held werd veroordeeld tot feiten, waaronder minderjarigen, en bracht een paar jaar in de gevangenis door. Hij is onlangs vrijgelaten en we hoopten nooit meer iets van hem te horen. Maar wat er net is gebeurd, is precies het tegenovergestelde.

Oorverdovende stilte

Bij TPMPCyril aanhankelijk analyseert het nieuws. Natuurlijk was hij de eerste die stomverbaasd was toen de kwestie van Christian Kissada zich voordeed. bezwaar Vergeet niet dat Christiane tijdens zijn show vaak een kussen heeft gekregen. Maar om zijn vreselijke gedrag ten opzichte van minderjarigen volledig te begrijpen, interviewde Baba een aantal van hen. Hij kreeg zelfs inzage in het hele opsporingsdossier. Het publiek hallucineert en vraagt ​​zich af hoe hij er zo gemakkelijk doorheen is gekomen. Hoe komt dat tot stand? 12 uur stakingen Heb je niet de tijd genomen om het te onderzoeken?

READ  Pentacle op zondag 2 april 2023 in Auteuil: voorspellingen

Hoe dan ook, direct na zijn vrijlating, nieuw Controverse Begin. Ondanks alles hebben we besloten hem nog een laatste kans te geven om zichzelf te revalideren. Helaas zal het ieders vertrouwen beschamen. Volgens journalist Jill Verdes is het ergste net gebeurd Hij moet op zijn hoede zijn voor elke verandering van woonplaats en moet langer dan vijftien dagen reizen. Maar hij is daar kennelijk verdwenen zonder een adres achter te laten.

Bovendien, om zijn observaties te bevestigen, een historicus TPMP Het is gebaseerd op het getuigenis van Andy-fotografen. Vanaf zijn vrijlating uit de gevangenis tot zijn verdwijning een paar dagen geleden, heeft de laatste verzen om uit te voeren. Als producer Guillaume Genton dan aan het woord is, neemt de zaak een andere wending. Hij is het totaal niet eens met wat hij zojuist over Christian Quesada heeft gehoord. waarom ? bezwaar We raden je aan om vol te houden, hij gaat trillen!

Een ongelooflijke stelling

Niemand weet hoe Cyril’s aanhankelijke vriend erin slaagde toegang te krijgen tot de bankrekening van Christian Kissada. In ieder geval had de vorige deelnemer volgens zijn bronnen geen cent meer op zak. Aan de andere kant is zijn prijzentotaal in Les 12 coups de midi nog ver weg souvenir. Let op: dit vertegenwoordigt meer of minder dan 600.000 euro! De helft van hen werd naar zijn familie gestuurd, dat wil zeggen, zijn twee kinderen en zijn broer. Vervolgens renoveerde hij een studio in de buurt van Beziers volledig om te huren. Toen, gecompliceerd met zijn tanden, maakte hij van de gelegenheid gebruik om alles opnieuw te doen. Ten slotte lieten een paar reizen naar Azië hem toe om te ontspannen en te herstellen van zijn tv-avontuur.

Zonder financiële middelen is het moeilijk om je een reis voor te stellen. Een ding is zeker. Christian Quesada lijkt in niets op degene die we in video’s op internet kunnen zien. In feite, toen hij gevangen zat, gaf hij niet langer om zijn uiterlijk. Daarom kun je je zonder scheren en zelfs zonder knipbeurt niet voorstellen hoe het er nu uitziet. Het was geen toeval dat andere gevangenen hem Robinson Crusoë noemden.

READ  Nabilla is geboren uit zoon 2e enfant ! Officialisering avec l'échographie du bébé

Elke gelijkenis …

Zullen we de christelijke clip snel vinden? Zal deze tekening de onderzoekers helpen het te lokaliseren? Voorlopig blijft het mysterie onopgelost. Door ervoor te zorgen dat hij zijn sociale media-accounts deactiveert, verrast hij zijn gemeenschap. We weten dat hij er vooral van houdt om op het nieuws te reageren en zijn fans te bespreken, dat is hij Vandaag de woestijn. Is het een simpele wens om opnieuw te beginnen of is het een geweldige nieuwe aflevering in deze juridische saga? Qu is geen woord “bezwaar Leer iets, de redactie houdt je op de hoogte. Ik beloof je !