Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Haar voormalige secretaris onthult

Veertig jaar nadat François Mitterrand was gekozen, bracht Paulette Dekerin, die zijn privésecretaris was, een boek uit met een overzicht van de jaren die ze naast elkaar doorbracht. Voormalig president van de republiek. Bij deze gelegenheid geeft ze een interview aan het tijdschrift Télé Star, dat op maandag 3 mei zal worden ontdekt, terwijl ze enkele hersenloze gedachten deelt over haar voormalige baas. De laatste herinnert zich vooral dat hij een veeleisende baas was. “Hij had een hekel aan spelfouten. Ik gaf hem korte aantekeningen die op een typemachine waren geschreven:” Moroy heeft je gebeld “of” Delors probeert je te bereiken. “Ondanks het prestige van zijn positie hield François Mitterrand van de simpele dingen, ver weg van de Parijse socialite, zei ze. Dikeren: “Er waren geen diners in de stad. Er waren rondleidingen door de boekhandel op zoek naar de eerste edities.”

Ook al was ze zijn privésecretaris, de relatie tussen de twee is altijd volledig professioneel geweest. Francois Mitterrand kende zijn leeftijd, verjaardag of salaris niet. “Toen ik me realiseerde dat ik minder betaald kreeg dan sommige ministers, veroorzaakte ik opschudding”, voegde ze eraan toe.

Paulette Dykeren was zich er echter van bewust Er zijn twee heiligdommenDe verborgen dochter van een voormalig staatshoofd die op 8 januari 1996 overleed. Ze vertelde het aan niemand, zelfs niet aan haar man. Ze herinnert zich vooral dat ze haar moest helpen (…)

Lees hier meer op de site

Prins Charles: hoe hij geleidelijk de evacuatie van zijn broer Andrew organiseert, die vastzit in de Epstein-zaak
Foto’s Sophie Turner en Joe Jonas delen ongepubliceerde foto’s van hun tweede huwelijksverjaardag
Jennifer Lopez: Nu vrijgezel, ziet de zangeres haar ex-man Ben Affleck weer!
Audrey Crespo Mara: Dit optreden van haar zoon Seko Mara maakte haar zo trots!
Foto Jean-Pierre Bernoux shirtless: vergelijkt zichzelf met zijn zoon Tom en zijn concrete spieren

READ  Veronique Sanson, zich bewust van haar overtredingen en vol wroeging: “Ik heb mezelf veel pijn gedaan.”