Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gerard Lanvin in Marokko: De acteur reageert op geruchten over fiscale ballingschap

Met een telefoontje vanaf zondag 2 mei vanaf 20.30 uur reageerde Gérard Lanvin op degenen die hem ervan beschuldigden zijn koffers in Marokko te hebben geplaatst om aan de belastingen in Frankrijk te ontsnappen.

Kleine ontwikkeling tot Gerard Lanvin. Op zondag 2 mei speelde de acteur en zanger een gastrol op Laurent Delahousse op zondag om 20.30 uur in France 2 om onder meer te praten over de release van zijn debuutalbum, Hier onder. Een kans voor hem om eens en voorwaarts te reageren op iedereen die hem ervan beschuldigt zich de afgelopen jaren in Marokko te hebben gevestigd om geen belasting te betalen in Frankrijk. “Mij is verteld dat mensen ja zeiden, maar hij doet zijn mond open, maar hij woont in Marokko en betaalt geen belastingen.”En dus kende de acteur 70 jaar, die op de geruchten wilde reageren en de waarheid wilde herstellen op de plek waar hij woont.

Ik woon niet in Marokko, ik woon tussen Marokko en FrankrijkOmdat we warmte nodig hebben, zijn we mensen uit het zuiden, en als ik niet aan het werk ben, ben ik in Marokko. Maar als ik werk, ben ik in Frankrijk. Dus ik betaal mijn belastingen in FrankrijkEn zo benadrukt Gerard Lanvin, Die afgelopen april zijn belastingstatus à Huit in september op TF1 noemde, en de betaling onthulde “60% nutteloze belastingen” Volgens hem in het licht van de gezondheidscrisis en de schaarste aan middelen in ziekenhuizen. ‘Maar waar gaat al het geld dat we moeten doneren naartoe? Al die belastingen die we betalen?’Hij vroeg.

READ  De begrafenis van Michaela, Gravin van Parijs: een prachtig afscheidscadeau van haar dierbaren

Gerrard Lanvin en Laurent Roquier haastten zich voor een belastingverhaal

Een onderwerp dat duidelijk een bron van twist lijkt te zijn Gerard LanvinDie een paar jaar geleden ruzie met hem had gemaakt Laurent Rocier, Wie is de “Hij zou de acteurs beu zijn die geen belasting willen betalen.” ‘Maar hij maakt een grapje! […] Toen Nederland naar 75% wilde stijgen, kondigde ze aan dat ik zou stoppen … Ik zou geen CHF 7,50 geven van de 10 gewonnen ballen! Maar daarvoor ben ik niet naar Marokko gegaan. ”, Specificeerde hij, duidelijk makend dat het er gewoon was “gelukkig” Met zijn vrouw Jennifer, zijn “heldin”, prijst hij regelmatig om haar bestaan “Ik was er altijd”.

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen