Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – Preview PRIX DE LA FORET DE CHANTILLY 4 mei 2021

Canalturf.com Voorspellingen


Harmesische foto

3000 meter, op het Cantilli-gras. Dit is de track die dinsdag is voorgelegd aan de Chantilly Prize-genomineerden voor Forest, Kente. Niets stoort je Harmesian (foto), Die zojuist zijn Siant-Cloud-look heeft bewezen.

2 Harmy : Dit is van bewoners Francis Henry Grafard Acht podia in elf races. Bovendien was zijn laatste rit in de Handicaps een succes. Hier, voor zijn eerste stappen op het vijfhoekige vlak, zal hij onze voorkeur hebben.

3 Checkpoint Charlie : Natuurlijk nog steeds op zoek naar de eerste overwinning in kwintet. Er zijn echter acht plaatsen in dertien pogingen. Tweede in een evenement dat vorig jaar rond dezelfde tijd op dit circuit werd betwist, is een van de prioriteitsopties voor racen.

8 Bellareva Zijn laatste twee openbare wedstrijden zijn geëindigd met de meeste podia, waarvan de laatste werd behaald in de Clodoaldien quinté, op de voorgestelde afstand. Logica en veel supporters hebben dit kavel gewonnen.

9 Sinterklaas : Hij kan bogen op het winnen van vijf, deze winter, over PSF in Cagnes-sur-Mer. Ondanks zijn overhead heeft hij sindsdien bewezen dat hij nog steeds competitief is in zo’n bedrijf. Dat blijkt uit zijn recente optreden in Saint-Cloud. We reserveren.

7 Max. Tekst : Deze dubbele winnaar van de vijfkamp is nog steeds wild op 9-jarige leeftijd. Bekijk zijn recente overwinning in Saint-Cloud. Aan de andere kant heeft het bewezen cursussen te kunnen houden. Het is het beste om het een positief teken te geven.

1 molair : Nooit eerder zo lang gehad. Ze hebben echter net twee ereplaatsen getekend tijdens hun Pentagon Support-evenementen. Ondanks het hogere gewicht kan het de rapporten over deze test moeilijker maken.

READ  De film "The Passion of Dodin Bouffant" zal Frankrijk vertegenwoordigen bij de Oscars

5 gorel : Twee overwinningen en zeven plaatsen worden aanbevolen in achttien betwiste evenementen. Bewijs zijn ervaring in dergelijke toernooien. Bovendien heeft hij de afstand die telt al gewonnen. Het enige probleem: hij gaf de voorkeur aan zware grond.

15 Letit Storm : Deze 7-jarige eunuch staat op de derde plaats in vijf vijfde. Bovendien sloot hij beter af dan hij aangaf door de zevende plaats te behalen op de Quinté Prix des Platanes, vorige maand in Saint-Cloud. Hier is het een mogelijke oorzaak van problemen.

Voor niet-vijandigheid: 10 birr


Stephan Davy Keuze

Gestationeerd
2 Harmy
3 Checkpoint Charlie
Gelegenheidsregels
8 Bellareva
9 Sint Nicolaas
7 Max. Tekst
buiten
1 tandwiel
5 Gorel
15e Laat het stormen

Prognose samenvatting:

favoriete
2 – Harmie

Een beroerte in het hart
2 – Harmie

Het moment van waanzin
1 – tandwiel

ZEturf.fr voorspellingZEturf.fr voorspelling


Kies ZEturf.fr

Klik op Kies

Canalturf nodigt u elke dag uit om te consulteren Quinté + raceEn de Lijst van tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de Equestrian Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Turf Last, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Parisien, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favorite, Turf Matin, Presse Océan).

aantal paard jockey
2 Harmy Computer. Podot
1 tandwiel M Delalande
5 Gorel Moeder. Gion
8 Bellareva M. Barzalona
3 Checkpoint Charlie S. Pasquire
4 Magisch bos T. BACHELOT
7 Max. Tekst een. Krastus
9 Sint Nicolaas J. Claudic
10 Pir Pennoist
16 scenarioschrijver MLLE M. EON