Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Onweerstaanbare classy halslijn, kort gedragen jurkje, adembenemend voetbeweging!

Onweerstaanbare classy halslijn, kort gedragen jurkje, adembenemend voetbeweging!

Amal Bint blijft indruk maken op zijn fans. Hoe meer tijd er verstreek, hoe uitzonderlijker haar kleren waren. Bij het geluid, Verblindt het publiek met haar verbluffende uiterlijk. Al geruime tijd verschijnt er een Instagram-account gewijd aan de outfits van de zanger. Zodat zijn fans eindelijk alles te weten kunnen komen over de details en referenties van zijn collecties. bezwaar Hij is weer bij jou in twee schattige Amel Bent-ontwerpen. Zijn blik op de knock-outfase van het geluid Maar ook het podium voor de Cross Battle-fase die net begint. wie zijn zij Jurken En sfeer, maar twee looks passen perfect bij haar!

Amal Bint presenteert de dromen van haar fans op verschillende manieren, haar uiterlijk is er één

Op sociale netwerken is het nu mogelijk om alles te weten te komen over de kleding die de zangeres draagt. openbaar het geluid Vaak lijdt hij aan kortademigheid als hij het ziet. Natuurlijk heeft de show ook effect. Deze dosis emotie en spanning grijpt zo sterk op het podium dat het publiek, goed gefixeerd achter het tv-scherm, deze opwinding zal voelen. Amal Bint wordt niet weggelaten als het gaat om passie en Vraag Spanning. Ze hoopt dat haar teamleden zo ver mogelijk gaan. Maar de concurrentie is zwaar en aan het einde van seizoen 10 van het geluid.

Aan de andere kant herinnert het publiek zich de vele kandidaten die het programma vroegtijdig hebben verlaten. Sommigen kunnen zelfs een carrière in de muziek krijgen als ze niet deelnemen aan de finale van de show! Een ander ding dat na de wedstrijd zal blijven, zijn de schattige outfits van Amal Bint. Bekijk hieronder haar kledingdetails voor KO’s. het geluid. Deze bijpassende spijkerjurk met een paar schoenen bedekt met strass-steentjes was unaniem op sociale netwerken.

Bint is zich bewust van de opwinding om haar heen het geluid. Ze maakt ook van de gelegenheid gebruik om haar persoonlijke werk onder de aandacht te brengen. De zangeres werd op de microfoon begroet door Bernard Montiel op de RFM en ze was verheugd haar te zien Wat of wat Haar fans zijn steeds enthousiaster. In de journalistiek en op sociale netwerken heeft ze het gevoel dat ze omringd wordt door veel energie.

READ  Verlamde kat achtergelaten voor een asiel terwijl ze probeert te leren lopen (video)

Zangeres luxe kostuum voor Cross Battle of het geluid

De Cross Battle is net begonnen en twee kandidaten uit het team van Amel Bent hebben hun waarde al bewezen. Cebrian en Nikki gaven Sparks en plaatsten zich voor de halve finale. Aan het einde van deze fase van de competitie zijn er nog maar acht talenten over. Ze staan ​​tegenover elkaar in de halve finales van het geluid Voor een publiek en Vooral direct! Zo kunnen kijkers eindelijk aan het spel deelnemen door te stemmen op de diensten die ze verkiezen. Deze fase belooft geweldige gevoelens, bezwaar Geef het aan jou. Maar het publiek, hoe opgewonden het ook is, negeerde de schattige outfit van Amal Bint niet. In haar zwarte jurk en duizelige hakken was ze het opnieuw eens.

Prachtig in die totaal zwarte look, ze heeft alle hoofden omgedraaid. Amal Bint bewijst eens te meer dat ze stijlvol is, ongeacht wat ze draagt. Bovendien zijn ze supercomfortabel terwijl hun hakken vreselijk hoog zijn!

Het Instagram-account dat is gewijd aan de outfits van de zanger, heeft ons altijd details gegeven over de look van Amal Bint. Haar zwarte crêpe jurk, gemengd met veren. Hij kost maar liefst € 1940 en ziet eruit alsof hij uit ‘The Attico’ komt. Wat zijn schoenen betreft, het zijn sandalen met hakken die 495 euro kosten. Een keer herhaaldelijkAmal Bint, beknibbelde niet op manieren om er geweldig uit te zien het geluid. Jerome Bode Capriati, ontwerper en creatief directeur, is de oorsprong van dit prachtige kostuum. bezwaar Hij bevestigt dat dit noch de eerste, noch de laatste keer is dat hij verantwoordelijk is voor het vinden van de perfecte outfit voor Amal Bint. Door haar onbetwistbare smaak kan de zangeres schitteren en haar fans verrassen.


READ  Gary's vertrek: wie zal de gastheer aan het roer van Everybody Wants to Take His Place vervangen? Naji reageert in “Kul Habdo”